Szukam księgowej

Pytanie na forumODP
Szukam księgowej
forumForum » Pytania biznesowe
flagData pytania:2021-10-07 18:54:48
flagAktualizacja:2025-09-09 04:07:11
ID: 6581f01f1c831

Księgowa w firmie to podstawa. Niestety moja okazała się nie dość kompetentna, aby zająć się poprawnie moją firmą. Jestem obecnie na etapie szukania nowej. Macie kogoś godnego polecenia? Może ktoś z forumowiczów szuka pracy?

Porada

Problem niekompetentnej księgowej w firmie wymaga szybkiego rozwiązania, poszukiwanie nowej osoby jest kluczowe, forumowicz może okazać się pomocny. Należy rozważyć kilka opcji, po pierwsze warto zapytać o rekomendacje, polecenia od innych przedsiębiorców są cenne, po drugie można zamieścić ogłoszenie o pracę, precyzyjnie opisując wymagania i oczekiwania, po trzecie warto skorzystać z usług agencji rekrutacyjnej, specjalizującej się w finansach, po czwarte należy dokładnie sprawdzić kompetencje kandydatów, weryfikując ich doświadczenie i wiedzę, po piąte warto przeprowadzić rozmowy kwalifikacyjne, zadając pytania dotyczące konkretnych sytuacji biznesowych, wreszcie trzeba podjąć decyzję, kierując się nie tylko kwalifikacjami, ale także dopasowaniem do kultury firmy, to zapewni sukces.

Poradę wygenerowano automatycznie.
Pełna treść pytania powyżej.
Nie udzielono jeszcze żadnej porady...
Jeśli znasz odpowiedź dodaj swoją poradę...
cookie Cookies, zwane potocznie „ciasteczkami” wspierają prawidłowe funkcjonowanie stron internetowych, także tej lecz jeśli nie chcesz ich używać możesz wyłączyć je na swoim urzadzeniu... więcej »
Zamknij komunikat close