Krew z penisa

Pytanie na forumODP
Krew z penisa
forumForum » Pytania erotyczne
flagData pytania:2021-11-27 20:16:54
flagAktualizacja:2025-09-09 04:32:18
ID: 6581f020a76e4

Witam, mam 23 lata i jestem trochę zaniepokojony, bo wczoraj po dłuższym stosunku z moja dziewczyną poszedłem do łazienki i pojawiło się u mnie krwawienie z penisa kiedy oddawałem mocz. Jaka może być przyczyna? Powinienem się udać z tym na jakieś badania do lekarza?

Porada

Zaniepokojenie krwawieniem z penisa po stosunku i podczas oddawania moczu jest w pełni zrozumiałe, wymaga natychmiastowej uwagi. Taki objaw może wskazywać na różne stany, od drobnych podrażnień mechanicznych, wynikających z intensywności stosunku, poprzez mikrourazy cewki moczowej, aż po potencjalne infekcje układu moczowo-płciowego, obecność kamicy nerkowej, czy inne, poważniejsze schorzenia wymagające precyzyjnej diagnostyki. Kluczowe jest pilne skonsultowanie się z lekarzem, najlepiej urologiem lub lekarzem rodzinnym, który zleci odpowiednie badania, takie jak analiza moczu, badania krwi czy obrazowe, aby prawidłowo zdiagnozować przyczynę i wdrożyć właściwe leczenie. Szybka interwencja medyczna jest niezbędna dla zachowania zdrowia.

Poradę wygenerowano automatycznie.
Pełna treść pytania powyżej.
Nie udzielono jeszcze żadnej porady...
Jeśli znasz odpowiedź dodaj swoją poradę...
cookie Cookies, zwane potocznie „ciasteczkami” wspierają prawidłowe funkcjonowanie stron internetowych, także tej lecz jeśli nie chcesz ich używać możesz wyłączyć je na swoim urzadzeniu... więcej »
Zamknij komunikat close