Krew z penisa

forum | Forum » Pytania erotyczne | |
flag | Data pytania: | 2021-11-27 20:16:54 |
flag | Aktualizacja: | 2025-09-09 04:32:18 |
Witam, mam 23 lata i jestem trochę zaniepokojony, bo wczoraj po dłuższym stosunku z moja dziewczyną poszedłem do łazienki i pojawiło się u mnie krwawienie z penisa kiedy oddawałem mocz. Jaka może być przyczyna? Powinienem się udać z tym na jakieś badania do lekarza?
Zaniepokojenie krwawieniem z penisa po stosunku i podczas oddawania moczu jest w pełni zrozumiałe, wymaga natychmiastowej uwagi. Taki objaw może wskazywać na różne stany, od drobnych podrażnień mechanicznych, wynikających z intensywności stosunku, poprzez mikrourazy cewki moczowej, aż po potencjalne infekcje układu moczowo-płciowego, obecność kamicy nerkowej, czy inne, poważniejsze schorzenia wymagające precyzyjnej diagnostyki. Kluczowe jest pilne skonsultowanie się z lekarzem, najlepiej urologiem lub lekarzem rodzinnym, który zleci odpowiednie badania, takie jak analiza moczu, badania krwi czy obrazowe, aby prawidłowo zdiagnozować przyczynę i wdrożyć właściwe leczenie. Szybka interwencja medyczna jest niezbędna dla zachowania zdrowia.
Poradę wygenerowano automatycznie.Pełna treść pytania powyżej.
Jeśli znasz odpowiedź dodaj swoją poradę...
library_books Co czuje dziewczyna podczas stosunku? » | |
library_books Seks uprawiany rano czy wieczorem? » | |
library_books Jak zrobić sztuczną pochwę? » |
|