Moja dziewczyna ma problem z seksem

forum | Forum » Pytania erotyczne | |
flag | Data pytania: | 2021-10-25 17:49:03 |
flag | Aktualizacja: | 2025-09-09 04:34:11 |
Mamy po 29 lat, kwestia seksu zawsze była problemem dla mojej partnerki. Nie cieszyło jej to zupełnie. Jesteśmy ze sobą od 5 lat. Gdy seks pojawiał się, był krótki i mało satysfakcjonujący, jakby z konieczności. Bardzo ją kocham, dlatego jesteśmy dalej razem, ale nie wiem, czy mogę tak dłużej. Co mogę zrobić, aby zmieniła podejście do seksu?
Kluczowe jest otwarte porozmawianie z partnerką o jej odczuciach, potrzebach i obawach związanych z seksem, rozmowa powinna odbyć się w atmosferze wzajemnego zrozumienia i akceptacji, warto rozważyć konsultację z seksuologiem, który pomoże zidentyfikować przyczyny problemu i zaproponować odpowiednie rozwiązania, można również spróbować eksperymentować z różnymi formami pieszczot i aktywności seksualnych, aby odkryć, co sprawia partnerce przyjemność, ważne jest, aby pamiętać, że zmiana podejścia do seksu wymaga czasu i cierpliwości, nie należy wywierać presji na partnerkę, a skupić się na budowaniu bliskości i intymności, wspólne spędzanie czasu, rozmowy o uczuciach i okazywanie sobie czułości mogą pomóc w poprawie relacji i zwiększeniu satysfakcji z życia seksualnego, warto też pamiętać, że brak satysfakcji seksualnej nie musi oznaczać braku miłości, a rozwiązanie problemu może wzmocnić związek.
Poradę wygenerowano automatycznie.Pełna treść pytania powyżej.
Jeśli znasz odpowiedź dodaj swoją poradę...
library_books Coraz wieksza ochota na flashing. Leszek 33 lata. » | |
library_books Dłuższy sex » | |
library_books Zabawki erotyczne dla kobiet » |
|