Nie miałam orgazmu

Pytanie na forumODP
Nie miałam orgazmu
forumForum » Pytania erotyczne
flagData pytania:2021-11-27 18:07:04
flagAktualizacja:2025-09-09 04:34:11
Pytanie użytkownika

Dlaczego mam tak duży problem z osiąganiem orgazmu? Mój obecny facet stara się jak może i chyba tylko raz doszłam :( Jestem trochę sfrustrowana. Czy może coś być ze mną nie tak? Powinnam iść do seksuologa?

Pytanie przesłane przez użytkownika.
Porady dostępne poniżej.
Porada experta

Problem z osiąganiem orgazmu może wynikać z wielu czynników, zarówno fizycznych, jak i psychologicznych, warto więc rozważyć różne strategie, aby poprawić satysfakcję seksualną, można zacząć od otwartej komunikacji z partnerem, eksperymentowania z różnymi formami stymulacji, poznawania własnego ciała i preferencji, pomocne mogą być również techniki relaksacyjne, redukujące stres i napięcie, jeśli problem nadal się utrzymuje, warto skonsultować się z seksuologiem, który pomoże zdiagnozować przyczynę problemu i zaproponować odpowiednie leczenie lub terapię, pamiętaj, że osiągnięcie orgazmu to indywidualna sprawa, a poszukiwanie rozwiązań i dbanie o swoje zdrowie seksualne jest ważne.

Porada naszego najlepszego experta.
Rady innych użytkowników poniżej.
Porada

Problem z osiąganiem orgazmu może wynikać z wielu czynników, zarówno fizycznych, jak i psychologicznych, warto więc rozważyć różne strategie, aby poprawić satysfakcję seksualną, można zacząć od otwartej komunikacji z partnerem, eksperymentowania z różnymi formami stymulacji, poznawania własnego ciała i preferencji, pomocne mogą być również techniki relaksacyjne, redukujące stres i napięcie, jeśli problem nadal się utrzymuje, warto skonsultować się z seksuologiem, który pomoże zdiagnozować przyczynę problemu i zaproponować odpowiednie leczenie lub terapię, pamiętaj, że osiągnięcie orgazmu to indywidualna sprawa, a poszukiwanie rozwiązań i dbanie o swoje zdrowie seksualne jest ważne.

Poradę wygenerowano automatycznie.
Pełna treść pytania powyżej.
  • Uwagi dodatkowe

Wszystkie porady zamieszczone w forach dyskusyjnych nie są poradami w rozumieniu formalno prawnym, a jedynie swobodnymi wypowiedziami użytkowników internetu. Tym samym przed podjęciem jakiejkolwiek decyzji nie należy opierać jej o wypowiedzi innych użytkowników, a skonsultować swoją decyzję z odpowiednim specjalistą w tym zakresie. Szczególnie już gdy dotyczy to aspektów: prawa, zdrowia, finansów i pokrewnych.

Brak porad innych użytkowników...
Jeśli masz lepsza odpowiedź dodaj ją...
cookie Cookies, zwane potocznie „ciasteczkami” wspierają prawidłowe funkcjonowanie stron internetowych, także tej lecz jeśli nie chcesz ich używać możesz wyłączyć je na swoim urzadzeniu... więcej »
Zamknij komunikat close