Siku podczas stosunku

Pytanie na forumODP
Siku podczas stosunku
forumForum » Pytania erotyczne
flagData pytania:2021-11-27 17:42:47
flagAktualizacja:2025-09-09 04:37:10
ID: 6581f020a1005

Zdarzyło mi się w tamten weekend, że podczas pieszczot z moim partnerem nagle zachciało mi się siku. Byłam wcześniej w toalecie wiec o co chodzi?! Chyba bym się spaliła ze wstydu gdybym się zesikała w łóżku. Czy zdarzyło Wam się coś takiego?

Porada

Problem niekontrolowanego parcia na pęcherz podczas intymnych zbliżeń wymaga delikatnego podejścia, zatem warto rozważyć kilka strategii, które mogą pomóc, przede wszystkim, konieczna jest szczera rozmowa z partnerem, wyjaśnienie sytuacji i wspólne poszukiwanie rozwiązań, ponadto, można spróbować opróżniać pęcherz tuż przed rozpoczęciem aktywności seksualnej, nawet jeśli nie odczuwa się silnej potrzeby, pomocne mogą być ćwiczenia mięśni Kegla, wzmacniające dno miednicy i kontrolę nad pęcherzem, ważne jest również unikanie napojów moczopędnych, takich jak kawa czy alkohol, przed planowanymi zbliżeniami, w przypadku, gdy problem będzie się powtarzał lub nasilał, warto skonsultować się z lekarzem urologiem lub ginekologiem, aby wykluczyć potencjalne problemy zdrowotne.

Poradę wygenerowano automatycznie.
Pełna treść pytania powyżej.
Nie udzielono jeszcze żadnej porady...
Jeśli znasz odpowiedź dodaj swoją poradę...
cookie Cookies, zwane potocznie „ciasteczkami” wspierają prawidłowe funkcjonowanie stron internetowych, także tej lecz jeśli nie chcesz ich używać możesz wyłączyć je na swoim urzadzeniu... więcej »
Zamknij komunikat close