Szukam profesjonalnego fryzjera z Krakowa

Pytanie na forumODP
Szukam profesjonalnego fryzjera z Krakowa
forumForum » Pytania ogólne
flagData pytania:2021-10-18 20:19:11
flagAktualizacja:2025-09-09 06:49:20
ID: 6581f01f61926

Chodzi mi o jakieś miejsce, gdzie będę mogła się ostrzyc i wykonać koloryzację. Nie mam obecnie żadnej sprawdzonej fryzjerki, a nie chcę iść w ciemno. Wolałabym kogoś z polecenia.

Porada

Rozwiązaniem problemu braku sprawdzonego fryzjera w Krakowie, oferującego strzyżenie i koloryzację, jest poszukiwanie rekomendacji wśród znajomych, rodziny lub w lokalnych grupach internetowych, gdzie mieszkańcy dzielą się opiniami o usługach, można również sprawdzić oceny i recenzje salonów fryzjerskich w popularnych aplikacjach i portalach, analizując zdjęcia metamorfoz wykonanych przez stylistów, co pozwoli na ocenę ich umiejętności i stylu, warto także skontaktować się z kilkoma salonami, aby porozmawiać o oczekiwaniach i upewnić się, że dany fryzjer specjalizuje się w konkretnych technikach strzyżenia i koloryzacji, preferowanych przez klientkę, ostatecznie, po zebraniu informacji i porównaniu ofert, można umówić się na konsultację, aby omówić szczegóły planowanej fryzury i upewnić się, że wybrany salon spełnia wszystkie wymagania.

Poradę wygenerowano automatycznie.
Pełna treść pytania powyżej.
Nie udzielono jeszcze żadnej porady...
Jeśli znasz odpowiedź dodaj swoją poradę...
cookie Cookies, zwane potocznie „ciasteczkami” wspierają prawidłowe funkcjonowanie stron internetowych, także tej lecz jeśli nie chcesz ich używać możesz wyłączyć je na swoim urzadzeniu... więcej »
Zamknij komunikat close