Co robić, jak mąż mnie zdradza?

Pytanie na forumODP
Co robić, jak mąż mnie zdradza?
forumForum » Pytania sercowe
flagData pytania:2021-10-11 12:59:13
flagAktualizacja:2025-09-09 07:37:37
ID: 6581f01f362bf

Mam podejrzenie, że zdradza mnie mój mąż. Nie wiem, co mam z tym zrobić i jak zdobyć dowody na jego zdradę. Od pewnego czasu widzę, że coraz częściej siedzi w telefonie i chowa go przede mną. Kilkukrotnie na koszuli wyczułam damskie perfumy. Czy mogę go śledzić, żeby przyłapać go na gorącym uczynku czy porozmawiać z nim szczerze o moich obawach?

Porada

Rozważ szczerą rozmowę z mężem, wyrażając swoje obawy, opisz konkretne sytuacje, które wzbudziły twój niepokój, powiedz o perfumach na koszuli, ukrywaniu telefonu, spróbuj spokojnie dowiedzieć się, co się dzieje, unikaj oskarżeń, skup się na swoich uczuciach, wyraź potrzebę zaufania i bliskości, zasugeruj terapię małżeńską, jeśli rozmowa nie przyniesie oczekiwanych rezultatów, rozważ konsultację z prawnikiem w celu poznania swoich praw, śledzenie męża może być nielegalne, naruszać jego prywatność, dlatego lepiej unikać takich działań, poszukaj wsparcia u rodziny, przyjaciół, terapeuty, aby poradzić sobie z emocjami, przemyśl, czego oczekujesz od związku, co jest dla ciebie najważniejsze, zanim podejmiesz ostateczne decyzje.

Poradę wygenerowano automatycznie.
Pełna treść pytania powyżej.
Nie udzielono jeszcze żadnej porady...
Jeśli znasz odpowiedź dodaj swoją poradę...
cookie Cookies, zwane potocznie „ciasteczkami” wspierają prawidłowe funkcjonowanie stron internetowych, także tej lecz jeśli nie chcesz ich używać możesz wyłączyć je na swoim urzadzeniu... więcej »
Zamknij komunikat close