Co robić, jak mąż mnie zdradza?

forum | Forum » Pytania sercowe | |
flag | Data pytania: | 2021-10-11 12:59:13 |
flag | Aktualizacja: | 2025-09-09 07:37:37 |
Mam podejrzenie, że zdradza mnie mój mąż. Nie wiem, co mam z tym zrobić i jak zdobyć dowody na jego zdradę. Od pewnego czasu widzę, że coraz częściej siedzi w telefonie i chowa go przede mną. Kilkukrotnie na koszuli wyczułam damskie perfumy. Czy mogę go śledzić, żeby przyłapać go na gorącym uczynku czy porozmawiać z nim szczerze o moich obawach?
Rozważ szczerą rozmowę z mężem, wyrażając swoje obawy, opisz konkretne sytuacje, które wzbudziły twój niepokój, powiedz o perfumach na koszuli, ukrywaniu telefonu, spróbuj spokojnie dowiedzieć się, co się dzieje, unikaj oskarżeń, skup się na swoich uczuciach, wyraź potrzebę zaufania i bliskości, zasugeruj terapię małżeńską, jeśli rozmowa nie przyniesie oczekiwanych rezultatów, rozważ konsultację z prawnikiem w celu poznania swoich praw, śledzenie męża może być nielegalne, naruszać jego prywatność, dlatego lepiej unikać takich działań, poszukaj wsparcia u rodziny, przyjaciół, terapeuty, aby poradzić sobie z emocjami, przemyśl, czego oczekujesz od związku, co jest dla ciebie najważniejsze, zanim podejmiesz ostateczne decyzje.
Poradę wygenerowano automatycznie.Pełna treść pytania powyżej.
Jeśli znasz odpowiedź dodaj swoją poradę...
library_books Słodkie teksty do chłopaka » | |
library_books Jak odzyskać żonę? » | |
library_books Nie wiem, jak zaprosić ją na randkę » |
|