Jak szybko znaleźć chłopaka?

Pytanie na forumODP
Jak szybko znaleźć chłopaka?
forumForum » Pytania sercowe
flagData pytania:2021-11-06 21:59:01
flagAktualizacja:2025-09-09 07:46:25

Pytanie użytkownika

Wszystkie dziewczyny z mojej klasy mają już chłopaka. Tylko ja jakoś nie mogę sobie żadnego znaleźć i jest mi przykro z tego powodu :( Jak mogę to szybko zmienić ?

Pytanie przesłane przez użytkownika.
Porady dostępne poniżej.

Porada experta

Zacznij od polubienia samej siebie, pielęgnuj swoje pasje i zainteresowania, rozwijaj poczucie humoru, to przyciąga ludzi, bądź otwarta na nowe znajomości, zapisz się na zajęcia dodatkowe, dołącz do klubu zainteresowań, tam poznasz osoby o podobnych pasjach, angażuj się w życie społeczne, uczestnicz w wydarzeniach, spotkaniach, imprezach, nie bój się pierwsza zagadać, uśmiechaj się, bądź pewna siebie, ale nie arogancka, pokaż, że jesteś interesującą osobą, dbaj o swój wygląd, ale bądź sobą, nie udawaj kogoś, kim nie jesteś, naturalność jest bardzo ważna, nie szukaj na siłę, miłość przychodzi niespodziewanie, ciesz się życiem, a na pewno ktoś to zauważy, najważniejsze to nie porównywać się do innych, każda z nas jest inna i wyjątkowa.

Porada naszego najlepszego experta.
Rady innych użytkowników poniżej.

Porada

Zacznij od polubienia samej siebie, pielęgnuj swoje pasje i zainteresowania, rozwijaj poczucie humoru, to przyciąga ludzi, bądź otwarta na nowe znajomości, zapisz się na zajęcia dodatkowe, dołącz do klubu zainteresowań, tam poznasz osoby o podobnych pasjach, angażuj się w życie społeczne, uczestnicz w wydarzeniach, spotkaniach, imprezach, nie bój się pierwsza zagadać, uśmiechaj się, bądź pewna siebie, ale nie arogancka, pokaż, że jesteś interesującą osobą, dbaj o swój wygląd, ale bądź sobą, nie udawaj kogoś, kim nie jesteś, naturalność jest bardzo ważna, nie szukaj na siłę, miłość przychodzi niespodziewanie, ciesz się życiem, a na pewno ktoś to zauważy, najważniejsze to nie porównywać się do innych, każda z nas jest inna i wyjątkowa.

Poradę wygenerowano automatycznie.
Pełna treść pytania powyżej.
  • Uwagi dodatkowe

Wszystkie porady zamieszczone w forach dyskusyjnych nie są poradami w rozumieniu formalno prawnym, a jedynie swobodnymi wypowiedziami użytkowników internetu. Tym samym przed podjęciem jakiejkolwiek decyzji nie należy opierać jej o wypowiedzi innych użytkowników, a skonsultować swoją decyzję z odpowiednim specjalistą w tym zakresie. Szczególnie już gdy dotyczy to aspektów: prawa, zdrowia, finansów i pokrewnych.

Brak porad innych użytkowników...
Jeśli masz lepsza odpowiedź dodaj ją...
0/0-0