Jak szybko znaleźć chłopaka?

Pytanie na forumODP
Jak szybko znaleźć chłopaka?
forumForum » Pytania sercowe
flagData pytania:2021-11-06 21:59:01
flagAktualizacja:2025-09-09 07:46:25
ID: 6581f02017e7f

Wszystkie dziewczyny z mojej klasy mają już chłopaka. Tylko ja jakoś nie mogę sobie żadnego znaleźć i jest mi przykro z tego powodu: (Jak mogę to szybko zmienić?

Porada

Zacznij od polubienia samej siebie, pielęgnuj swoje pasje i zainteresowania, rozwijaj poczucie humoru, to przyciąga ludzi, bądź otwarta na nowe znajomości, zapisz się na zajęcia dodatkowe, dołącz do klubu zainteresowań, tam poznasz osoby o podobnych pasjach, angażuj się w życie społeczne, uczestnicz w wydarzeniach, spotkaniach, imprezach, nie bój się pierwsza zagadać, uśmiechaj się, bądź pewna siebie, ale nie arogancka, pokaż, że jesteś interesującą osobą, dbaj o swój wygląd, ale bądź sobą, nie udawaj kogoś, kim nie jesteś, naturalność jest bardzo ważna, nie szukaj na siłę, miłość przychodzi niespodziewanie, ciesz się życiem, a na pewno ktoś to zauważy, najważniejsze to nie porównywać się do innych, każda z nas jest inna i wyjątkowa.

Poradę wygenerowano automatycznie.
Pełna treść pytania powyżej.
Nie udzielono jeszcze żadnej porady...
Jeśli znasz odpowiedź dodaj swoją poradę...
cookie Cookies, zwane potocznie „ciasteczkami” wspierają prawidłowe funkcjonowanie stron internetowych, także tej lecz jeśli nie chcesz ich używać możesz wyłączyć je na swoim urzadzeniu... więcej »
Zamknij komunikat close