Co kupić na parapetówkę?

Pytanie na forumODP
Co kupić na parapetówkę?
forumForum » Pytania zakupowe
flagData pytania:2021-10-13 16:18:58
flagAktualizacja:2025-09-09 08:31:53
Pytanie użytkownika

Za dwa tygodnie idę na parapetówkę na nowe mieszkanie mojej znajomej. Nigdy nie byłam na takiej imprezie i nie wiem co powinno się kupić w prezencie, jak myślicie? Przychodzi mi na myśl jakiś kwiatek, ale nie wiem jakie lubi, co można jeszcze dać?

Pytanie przesłane przez użytkownika.
Porady dostępne poniżej.
Porada experta

Wybierając prezent na parapetówkę, warto postawić na uniwersalność, dlatego zamiast kwiatka o nieznanych preferencjach, bezpieczniejszym wyborem będzie elegancka roślina doniczkowa, na przykład storczyk, lub zestaw aromatycznych ziół w estetycznej doniczce. Świetnie sprawdzą się również stylowe akcesoria kuchenne, takie jak designerska deska do krojenia, zestaw nietuzinkowych kieliszków do wina albo wysokiej jakości młynek do kawy. Dobrym pomysłem są także elementy dekoracyjne tworzące przytulną atmosferę, chociażby duża świeca zapachowa o subtelnym aromacie lub miękki, wełniany koc. Jeśli jednak wolisz coś bardziej klasycznego, butelka dobrego wina lub zestaw kraftowych piw z pewnością ucieszy gospodynię.

Porada naszego najlepszego experta.
Rady innych użytkowników poniżej.
Porada

Wybierając prezent na parapetówkę, warto postawić na uniwersalność, dlatego zamiast kwiatka o nieznanych preferencjach, bezpieczniejszym wyborem będzie elegancka roślina doniczkowa, na przykład storczyk, lub zestaw aromatycznych ziół w estetycznej doniczce. Świetnie sprawdzą się również stylowe akcesoria kuchenne, takie jak designerska deska do krojenia, zestaw nietuzinkowych kieliszków do wina albo wysokiej jakości młynek do kawy. Dobrym pomysłem są także elementy dekoracyjne tworzące przytulną atmosferę, chociażby duża świeca zapachowa o subtelnym aromacie lub miękki, wełniany koc. Jeśli jednak wolisz coś bardziej klasycznego, butelka dobrego wina lub zestaw kraftowych piw z pewnością ucieszy gospodynię.

Poradę wygenerowano automatycznie.
Pełna treść pytania powyżej.
  • Uwagi dodatkowe

Wszystkie porady zamieszczone w forach dyskusyjnych nie są poradami w rozumieniu formalno prawnym, a jedynie swobodnymi wypowiedziami użytkowników internetu. Tym samym przed podjęciem jakiejkolwiek decyzji nie należy opierać jej o wypowiedzi innych użytkowników, a skonsultować swoją decyzję z odpowiednim specjalistą w tym zakresie. Szczególnie już gdy dotyczy to aspektów: prawa, zdrowia, finansów i pokrewnych.

Brak porad innych użytkowników...
Jeśli masz lepsza odpowiedź dodaj ją...
cookie Cookies, zwane potocznie „ciasteczkami” wspierają prawidłowe funkcjonowanie stron internetowych, także tej lecz jeśli nie chcesz ich używać możesz wyłączyć je na swoim urzadzeniu... więcej »
Zamknij komunikat close