Podkolanówki w jakim wieku?

Pytanie na forumODP
Podkolanówki w jakim wieku?
forumForum » Pytania zakupowe
flagData pytania:2022-01-28 12:10:50
flagAktualizacja:2025-09-09 08:48:27
ID: 6581f0214f8d7

Wyczytałam gdzieś, że podkolanówki stają się znowu bardzo modne. Czy jednak w moim wieku dalej mogę je nosić? Mam ponad trzydzieści lat. Jestem szczupła i mam zgrabne nogi, ale nie chcę uchodzić za lolitkę, czy ogólnie małolatę. Może powinnam nie zwracać uwagi na modę i raz na zawsze zapomnieć o podkolanówkach, mimo, że bardzo je lubię?

Porada

Wiek nie powinien być przeszkodą w noszeniu podkolanówek, ważne jest dopasowanie ich do stylu i okazji, należy unikać zestawień kojarzących się z infantylnością, dobrym rozwiązaniem będzie łączenie podkolanówek z eleganckimi spódnicami o stonowanej kolorystyce, można też zestawić je z botkami na obcasie i długim płaszczem, kluczowe jest zachowanie umiaru i unikanie krzykliwych wzorów i kolorów, warto eksperymentować z różnymi stylizacjami, obserwować trendy i inspirować się modą uliczną, by znaleźć swój własny, niepowtarzalny sposób na noszenie podkolanówek, ostatecznie najważniejsze jest, by czuć się komfortowo i pewnie w swoim stroju, niezależnie od wieku i panujących trendów.

Poradę wygenerowano automatycznie.
Pełna treść pytania powyżej.
Nie udzielono jeszcze żadnej porady...
Jeśli znasz odpowiedź dodaj swoją poradę...
cookie Cookies, zwane potocznie „ciasteczkami” wspierają prawidłowe funkcjonowanie stron internetowych, także tej lecz jeśli nie chcesz ich używać możesz wyłączyć je na swoim urzadzeniu... więcej »
Zamknij komunikat close