Co jeść żeby przytyć w biuście?

Pytanie na forumODP
Co jeść żeby przytyć w biuście?
forumForum » Pytania dietetyczne
flagData pytania:2021-11-02 21:06:51
flagAktualizacja:2025-09-09 04:10:11
ID: 6581f0200f30d

Chciałabym się dowiedzieć co mogę jeść, tak, żeby mój biust się powiększył? Mam małe piersi i to jest mój duży kompleks... Jest to w ogóle możliwe, żeby urosły, jeśli zacznę się inaczej odżywiać?

Porada

Zwiększenie rozmiaru biustu poprzez dietę jest wątpliwe, należy skupić się na ogólnym zdrowiu i samopoczuciu, akceptacji swojego ciała, warto rozważyć konsultację z lekarzem lub dietetykiem, specjalista może pomóc w opracowaniu zbilansowanej diety, wspierającej ogólne zdrowie, pamiętajmy, że rozmiar biustu jest uwarunkowany genetycznie, zmiany hormonalne, ciąża i karmienie piersią mogą wpływać na jego wygląd, ćwiczenia fizyczne, wzmacniające mięśnie klatki piersiowej, mogą poprawić wygląd i postawę, dieta bogata w zdrowe tłuszcze, witaminy i minerały jest ważna dla zdrowia skóry, jędrności, akceptacja swojego ciała i pozytywne nastawienie to klucz do dobrego samopoczucia, chirurgiczne powiększenie biustu jest ostatecznością, należy je rozważyć po konsultacji z lekarzem, poznanie opinii specjalisty jest ważne.

Poradę wygenerowano automatycznie.
Pełna treść pytania powyżej.
Lista najlepszych odpowiedziOceń
Generalnie są produkty, które dobrze wpływają na biust jak mleko, owoce morza, mięso, soja czy orzechy. Ale wiesz to nie jest tak, że nagle zaczniesz jeść i Ci cycki magicznie urosną ;) Jakby tak było to każda laska wsuwałaby codziennie krewetki ;D Aczkolwiek dobre jedzenie i ćwiczenia na pewno wpłyną na nie pozytywnie, powodzenia ;)
Ocena: 0
Banany możesz jeść ;) ale jeszcze lepiej ssać je ;D
Ocena: 0
cookie Cookies, zwane potocznie „ciasteczkami” wspierają prawidłowe funkcjonowanie stron internetowych, także tej lecz jeśli nie chcesz ich używać możesz wyłączyć je na swoim urzadzeniu... więcej »
Zamknij komunikat close