Czerwone kropki na penisie
| forum | Forum » Pytania erotyczne | |
| flag | Data pytania: | 2021-11-27 20:49:46 |
| flag | Aktualizacja: | 2025-09-09 04:27:11 |
Proszę o radę, dwa dni temu pojawiły mi się czerwone plamki na penisie, takie jak na załączonym zdjęciu. Czy to może być jakaś choroba weneryczna? Od dłuższego czasu mam jedną, stałą partnerkę, z reguły używamy prezerwatywy, więc to byłoby dziwne, skąd nagle taki problem???
Pytanie przesłane przez użytkownika.Porady dostępne poniżej.
W przypadku pojawienia się czerwonych plamek na penisie, konieczna jest pilna konsultacja z lekarzem, urologiem lub dermatologiem, który postawi diagnozę po badaniu, wykluczając infekcje. Nie należy podejmować samodzielnego leczenia, co może utrudnić rozpoznanie, zaś szczera rozmowa z lekarzem o historii seksualnej, w tym o stałym partnerze i użyciu prezerwatyw, jest kluczowa dla ustalenia przyczyny. Wczesna diagnoza zapewni skuteczne leczenie i szybki powrót do zdrowia.
Porada naszego najlepszego experta.Rady innych użytkowników poniżej.
W przypadku pojawienia się czerwonych plamek na penisie, konieczna jest pilna konsultacja z lekarzem, urologiem lub dermatologiem, który postawi diagnozę po badaniu, wykluczając infekcje. Nie należy podejmować samodzielnego leczenia, co może utrudnić rozpoznanie, zaś szczera rozmowa z lekarzem o historii seksualnej, w tym o stałym partnerze i użyciu prezerwatyw, jest kluczowa dla ustalenia przyczyny. Wczesna diagnoza zapewni skuteczne leczenie i szybki powrót do zdrowia.
Poradę wygenerowano automatycznie.Pełna treść pytania powyżej.
|
Wszystkie porady zamieszczone w forach dyskusyjnych nie są poradami w rozumieniu formalno prawnym, a jedynie swobodnymi wypowiedziami użytkowników internetu. Tym samym przed podjęciem jakiejkolwiek decyzji nie należy opierać jej o wypowiedzi innych użytkowników, a skonsultować swoją decyzję z odpowiednim specjalistą w tym zakresie. Szczególnie już gdy dotyczy to aspektów: prawa, zdrowia, finansów i pokrewnych.
| Lista najlepszych odpowiedzi | Oceń | |
|---|---|---|
| Myślę że od kondonów smakowych, lub od żelu. Używasz? ilość ocen: 1 | ||
| Powinieneś udać się do ginekologa może być to poważna choroba weneryczna a jeśli pytasz o przyczynę to prawdopodobnie twoja partnerka cię zdradza albo ty ją. ilość ocen: 0 | ||
| Co to było, jak można wiedzieć? Mam ten sam problem ilość ocen: 0 | ||
| library_books Depresja niszczy moje życie seksualne » | |
| library_books Jak dobrze się masturbować? » | |
| library_books Co robić gdy zonę boli głowa ? » |
|