Czerwone kropki na penisie

Pytanie na forumODP
Czerwone kropki na penisie
forumForum » Pytania erotyczne
flagData pytania:2021-11-27 20:49:46
flagAktualizacja:2025-09-09 04:27:11
Pytanie użytkownika

Proszę o radę, dwa dni temu pojawiły mi się czerwone plamki na penisie, takie jak na załączonym zdjęciu. Czy to może być jakaś choroba weneryczna? Od dłuższego czasu mam jedną, stałą partnerkę, z reguły używamy prezerwatywy, więc to byłoby dziwne, skąd nagle taki problem???

Pytanie przesłane przez użytkownika.
Porady dostępne poniżej.
Porada experta

W przypadku pojawienia się czerwonych plamek na penisie, konieczna jest pilna konsultacja z lekarzem, urologiem lub dermatologiem, który postawi diagnozę po badaniu, wykluczając infekcje. Nie należy podejmować samodzielnego leczenia, co może utrudnić rozpoznanie, zaś szczera rozmowa z lekarzem o historii seksualnej, w tym o stałym partnerze i użyciu prezerwatyw, jest kluczowa dla ustalenia przyczyny. Wczesna diagnoza zapewni skuteczne leczenie i szybki powrót do zdrowia.

Porada naszego najlepszego experta.
Rady innych użytkowników poniżej.
Porada

W przypadku pojawienia się czerwonych plamek na penisie, konieczna jest pilna konsultacja z lekarzem, urologiem lub dermatologiem, który postawi diagnozę po badaniu, wykluczając infekcje. Nie należy podejmować samodzielnego leczenia, co może utrudnić rozpoznanie, zaś szczera rozmowa z lekarzem o historii seksualnej, w tym o stałym partnerze i użyciu prezerwatyw, jest kluczowa dla ustalenia przyczyny. Wczesna diagnoza zapewni skuteczne leczenie i szybki powrót do zdrowia.

Poradę wygenerowano automatycznie.
Pełna treść pytania powyżej.
  • Uwagi dodatkowe

Wszystkie porady zamieszczone w forach dyskusyjnych nie są poradami w rozumieniu formalno prawnym, a jedynie swobodnymi wypowiedziami użytkowników internetu. Tym samym przed podjęciem jakiejkolwiek decyzji nie należy opierać jej o wypowiedzi innych użytkowników, a skonsultować swoją decyzję z odpowiednim specjalistą w tym zakresie. Szczególnie już gdy dotyczy to aspektów: prawa, zdrowia, finansów i pokrewnych.

Lista najlepszych odpowiedziOceń
Myślę że od kondonów smakowych, lub od żelu. Używasz?
ilość ocen: 1
Powinieneś udać się do ginekologa może być to poważna choroba weneryczna a jeśli pytasz o przyczynę to prawdopodobnie twoja partnerka cię zdradza albo ty ją.
ilość ocen: 0
Co to było, jak można wiedzieć? Mam ten sam problem
ilość ocen: 0
cookie Cookies, zwane potocznie „ciasteczkami” wspierają prawidłowe funkcjonowanie stron internetowych, także tej lecz jeśli nie chcesz ich używać możesz wyłączyć je na swoim urzadzeniu... więcej »
Zamknij komunikat close