Czy gracie w gry erotyczne?

forum | Forum » Pytania erotyczne | |
flag | Data pytania: | 2021-10-09 19:42:01 |
flag | Aktualizacja: | 2025-09-09 04:27:11 |
Kupiłam na internecie grę erotyczną, miała bardzo dobre opinie, stwierdziłam czemu nie, spróbuję z moim facetem, będzie ciekawiej:) problem w tym, że jak o tym usłyszał to mnie wyśmiał i zbył, bo on uważa, że to głupota i bezsensu: (a Wy jak myślicie? Kupił ktoś z Was taką grę i używał? Namawiać go czy odpuścić?
Kwestia gier erotycznych w związku budzi rozbieżne opinie, autorka zakupiła grę z myślą o urozmaiceniu życia intymnego, partner jednak nie podziela jej entuzjazmu, reagując negatywnie i odrzucając pomysł, pojawia się więc dylemat, czy nalegać na wspólną zabawę, czy uszanować jego zdanie, decyzja zależy od wielu czynników, takich jak otwartość partnerów na nowości, gotowość do eksperymentów, siła wzajemnego zrozumienia, warto rozważyć spokojną rozmowę, przedstawiając argumenty, słuchając obaw, szukając kompromisu, naciskanie na siłę może przynieść odwrotny skutek, zrazić partnera, z kolei rezygnacja z próby może pozostawić niedosyt, kluczem jest dialog, szczerość, wzajemny szacunek, akceptacja decyzji, niezależnie od wyniku rozmowy, ważna jest atmosfera, w której oboje czują się komfortowo, bezpiecznie, swobodnie.
Poradę wygenerowano automatycznie.Pełna treść pytania powyżej.
Jeśli znasz odpowiedź dodaj swoją poradę...
library_books Mały biust » | |
library_books Jak dobrze zrobić minete? » | |
library_books Sposoby na masturbacji » |
|