Fantazje erotyczne, wstyd czy fantazja ?

Pytanie na forumODP
Fantazje erotyczne, wstyd czy fantazja ?
forumForum » Pytania erotyczne
flagData pytania:2022-01-24 16:52:07
flagAktualizacja:2025-09-09 04:29:07
ID: 6581f0212f0d1

Mam chłopaka i uprawiamy seks. Powiedziałabym, że robimy to z miłości w sposób jednakowy co zdaje się stawać nudne, Boję się powiedzieć swojemu chłopakowi o moich fantazjach erotycznych i chęci spróbowania czegoś nowego, bo może mnie wyśmiać i zostawić, bo uzna, że są to moje dziwne wymysły. Co wy o tym sądzicie?

Porada

Obawy przed otwartą rozmową o fantazjach erotycznych są naturalne, lecz kluczowa jest szczera komunikacja. Zamiast obawiać się oceny, delikatnie zainicjuj dialog z chłopakiem, wyrażając chęć wspólnego odkrywania nowych doznań. Zacznij od pytania o jego fantazje, tworząc bezpieczną przestrzeń do wzajemnego otwarcia. Prawdziwa miłość opiera się na zaufaniu i akceptacji, a partner, który kocha, będzie otwarty na eksplorowanie intymności. Dzielenie się pragnieniami wzmacnia więź, pogłębia bliskość i utrzymuje pasję.

Poradę wygenerowano automatycznie.
Pełna treść pytania powyżej.
Nie udzielono jeszcze żadnej porady...
Jeśli znasz odpowiedź dodaj swoją poradę...
cookie Cookies, zwane potocznie „ciasteczkami” wspierają prawidłowe funkcjonowanie stron internetowych, także tej lecz jeśli nie chcesz ich używać możesz wyłączyć je na swoim urzadzeniu... więcej »
Zamknij komunikat close