Jak się masturbować dziewczyny?

Pytanie na forumODP
Jak się masturbować dziewczyny?
forumForum » Pytania erotyczne
flagData pytania:2021-11-10 21:07:49
flagAktualizacja:2025-09-09 04:31:11
ID: 6581f0202d9c6

Moja koleżanka powiedziała, że się masturbuje już od długiego czasu i super się potem czuje, a ja nigdy tego nie robiłam. Chciałabym zacząć, ale nie wiem jak, wstydziłam się ją zapytać. Jak wy to robicie?

Porada

Proponuje się podejście do tematu z otwartością i naturalną ciekawością, pamiętając, że samoeksploracja jest kluczowym elementem poznawania własnego ciała. Wiele rzetelnych, anonimowych źródeł internetowych, takich jak portale edukacyjne czy artykuły medyczne, oferuje szczegółowe i bezpieczne informacje na temat różnorodnych technik masturbacji, bez potrzeby pytań. Kluczowe jest eksperymentowanie z różnymi dotykami oraz naciskami, odkrywając, co sprawia największą przyjemność, gdyż każdy jest inny. Skupienie się na własnych odczuciach, czerpanie z nich radości, bez poczucia wstydu, pozwoli na pełne, satysfakcjonujące doświadczenie, prowadzące do zrozumienia siebie i własnej seksualności.

Poradę wygenerowano automatycznie.
Pełna treść pytania powyżej.
Nie udzielono jeszcze żadnej porady...
Jeśli znasz odpowiedź dodaj swoją poradę...
cookie Cookies, zwane potocznie „ciasteczkami” wspierają prawidłowe funkcjonowanie stron internetowych, także tej lecz jeśli nie chcesz ich używać możesz wyłączyć je na swoim urzadzeniu... więcej »
Zamknij komunikat close