Powiększenie penisa
| forum | Forum » Pytania erotyczne | |
| flag | Data pytania: | 2021-10-11 23:30:13 |
| flag | Aktualizacja: | 2025-09-09 04:35:59 |
Czy istnieją jakiekolwiek domowe metody na powiększenie penisa? W sieci jest tego pełno, ale nie zamierzam eksperymentować na sobie, nie wiem czy sposoby typu nacieranie kefirem są cokolwiek warte. Niestety mój penis nie jest zbyt duży i to jest problem który utrudnia moje kontakty z kobietami. Chętnie spróbuję sprawdzonych metod.
Pytanie przesłane przez użytkownika.Porady dostępne poniżej.
Proponowanym rozwiązaniem problemu jest całkowita rezygnacja z poszukiwania niepewnych, domowych metod powiększania penisa, które w internecie często są promowane bez żadnych naukowych podstaw i mogą nieść ze sobą ryzyko dla zdrowia, a zamiast tego należy podjąć jedyny rozsądny krok, jakim jest konsultacja z lekarzem specjalistą, na przykład urologiem lub seksuologiem, ponieważ tylko ekspert może rzetelnie ocenić sytuację, przedstawić faktyczne oraz bezpieczne opcje, a także pomóc w pracy nad pewnością siebie.
Porada naszego najlepszego experta.Rady innych użytkowników poniżej.
Proponowanym rozwiązaniem problemu jest całkowita rezygnacja z poszukiwania niepewnych, domowych metod powiększania penisa, które w internecie często są promowane bez żadnych naukowych podstaw i mogą nieść ze sobą ryzyko dla zdrowia, a zamiast tego należy podjąć jedyny rozsądny krok, jakim jest konsultacja z lekarzem specjalistą, na przykład urologiem lub seksuologiem, ponieważ tylko ekspert może rzetelnie ocenić sytuację, przedstawić faktyczne oraz bezpieczne opcje, a także pomóc w pracy nad pewnością siebie.
Poradę wygenerowano automatycznie.Pełna treść pytania powyżej.
|
Wszystkie porady zamieszczone w forach dyskusyjnych nie są poradami w rozumieniu formalno prawnym, a jedynie swobodnymi wypowiedziami użytkowników internetu. Tym samym przed podjęciem jakiejkolwiek decyzji nie należy opierać jej o wypowiedzi innych użytkowników, a skonsultować swoją decyzję z odpowiednim specjalistą w tym zakresie. Szczególnie już gdy dotyczy to aspektów: prawa, zdrowia, finansów i pokrewnych.
Jeśli masz lepsza odpowiedź dodaj ją...
| library_books Depresja niszczy moje życie seksualne » | |
| library_books Jak przebić błonę dziewiczą samemu? » | |
| library_books Co podnieca kobiety? » |
|