Seks zbiorowy a zdrowie

Pytanie na forumODP
Seks zbiorowy a zdrowie
forumForum » Pytania erotyczne
flagData pytania:2022-02-28 11:58:38
flagAktualizacja:2025-09-09 04:37:10
ID: 6581f0219d81c

Z uwagi na moje duże zapotrzebowanie na seks muszę uzupełniać braki na boku. Ostatnio załapałem się do grupy, która się spotyka regularnie na ta zwanych grupowych przyjemnościach. Odbycie w krótkim czasie stosunków z dwiema czy też trzema partnerkami mnie satysfakcjonuje. Co Wy o tym sądzicie?

Porada

Proponowane rozwiązanie koncentruje się na maksymalizacji bezpieczeństwa i świadomości zdrowotnej, co jest kluczowe przy dużej liczbie partnerów seksualnych. Należy bezwzględnie wprowadzić regularne badania w kierunku chorób przenoszonych drogą płciową, traktując je jako nieodłączny element aktywnego życia intymnego. Konsekwentne stosowanie zabezpieczeń, zwłaszcza prezerwatyw, stanowi fundament ochrony zdrowia własnego oraz innych uczestników spotkań, minimalizując ryzyko transmisji infekcji.

Poradę wygenerowano automatycznie.
Pełna treść pytania powyżej.
Lista najlepszych odpowiedziOceń
Seks zbiorowy, czyli uczestniczenie w seksie grupowym, może nieść ze sobą pewne zagrożenia zdrowotne. Należy zwrócić szczególną uwagę na ryzyko zakażenia chorobami przenoszonymi drogą płciową, takimi jak HIV, rzeżączka czy chlamydia, ponieważ podczas seksu zbiorowego może dochodzić do wielokrotnego zmieniania partnerów i braku ochrony. Ważne jest, aby zawsze stosować prezerwatywę w celu ochrony przed takimi chorobami oraz aby regularnie poddawać się badaniom diagnostycznym. Należy też pamiętać o swoim bezpieczeństwie emocjonalnym i psychicznym i upewnić się, że uczestniczenie w seksie grupowym jest dobrowolne i przemyślane. Ważne jest też, aby szanować swoje własne granice i nie brać udziału w takich aktywnościach, jeśli nie czujemy się na to gotowi lub nie chcemy tego robić.
Ocena: 0
cookie Cookies, zwane potocznie „ciasteczkami” wspierają prawidłowe funkcjonowanie stron internetowych, także tej lecz jeśli nie chcesz ich używać możesz wyłączyć je na swoim urzadzeniu... więcej »
Zamknij komunikat close