Włosy w dupie

Pytanie na forumODP
Włosy w dupie
forumForum » Pytania erotyczne
flagData pytania:2021-11-14 22:39:12
flagAktualizacja:2025-09-09 04:39:10
ID: 6581f020361b1

Mam takie troche głupie i wstydliwe pytanie, bo zauważyłam u siebie między pośladkami koło odbytu włosy, czy każda kobieta tak ma czy tylko ja mam problem z nadmiernym owłosieniem?

Porada

Problem dotyczy obecności włosów w okolicy odbytu u kobiety, co wywołuje u niej wstyd i niepokój, zastanawia się ona, czy jest to powszechne zjawisko, czy objaw nadmiernego owłosienia, dlatego warto rozważyć konsultację z lekarzem, dermatologiem lub ginekologiem, specjalista oceni, czy owłosienie jest w normie, czy wymaga dalszej diagnostyki, możliwe jest również, że jest to kwestia indywidualnej budowy ciała, a nie problem medyczny, można też poszukać informacji w wiarygodnych źródłach medycznych, takich jak poradniki zdrowia lub strony internetowe specjalistów, ważne jest, by zachować spokój i nie wpadać w panikę, ponieważ wiele kobiet doświadcza owłosienia w różnych miejscach ciała, a istnieją skuteczne metody radzenia sobie z nim, istotne jest również, aby zaakceptować swoje ciało i nie porównywać się do wyidealizowanych wizerunków z mediów, co pozwoli zredukować stres i poprawić samopoczucie.

Poradę wygenerowano automatycznie.
Pełna treść pytania powyżej.
Nie udzielono jeszcze żadnej porady...
Jeśli znasz odpowiedź dodaj swoją poradę...
cookie Cookies, zwane potocznie „ciasteczkami” wspierają prawidłowe funkcjonowanie stron internetowych, także tej lecz jeśli nie chcesz ich używać możesz wyłączyć je na swoim urzadzeniu... więcej »
Zamknij komunikat close