Gry na 2022?
| forum | Forum » Pytania komputerowe | |
| flag | Data pytania: | 2022-01-30 17:19:10 |
| flag | Aktualizacja: | 2025-09-09 04:52:21 |
Hejka, ostatnio mam plan wrócić do grania w gry komputerowe. Zakupiłem już nowszy sprzęt i teraz moje pytanie do Was, jakie są najciekawsze i najbardziej wyczekiwane premiery gier na przyszły rok?
Pytanie przesłane przez użytkownika.Porady dostępne poniżej.
Proponujemy rozwiązanie polegające na skupieniu się na najbardziej docenionych i zróżnicowanych gatunkowo premierach, które w pełni wykorzystają możliwości nowego sprzętu komputerowego. Warto rozpocząć od monumentalnego Elden Ring, oferującego gigantyczny, otwarty świat i wymagającą rozgrywkę, a także sprawdzić dynamiczną akcję z elementami parkouru w Dying Light 2 Stay Human. Dla miłośników angażujących i emocjonalnych historii doskonałą propozycją będzie A Plague Tale: Requiem, natomiast fanów strategii z pewnością pochłonie Total War: Warhammer III.
Porada naszego najlepszego experta.Rady innych użytkowników poniżej.
Proponujemy rozwiązanie polegające na skupieniu się na najbardziej docenionych i zróżnicowanych gatunkowo premierach, które w pełni wykorzystają możliwości nowego sprzętu komputerowego. Warto rozpocząć od monumentalnego Elden Ring, oferującego gigantyczny, otwarty świat i wymagającą rozgrywkę, a także sprawdzić dynamiczną akcję z elementami parkouru w Dying Light 2 Stay Human. Dla miłośników angażujących i emocjonalnych historii doskonałą propozycją będzie A Plague Tale: Requiem, natomiast fanów strategii z pewnością pochłonie Total War: Warhammer III.
Poradę wygenerowano automatycznie.Pełna treść pytania powyżej.
|
Wszystkie porady zamieszczone w forach dyskusyjnych nie są poradami w rozumieniu formalno prawnym, a jedynie swobodnymi wypowiedziami użytkowników internetu. Tym samym przed podjęciem jakiejkolwiek decyzji nie należy opierać jej o wypowiedzi innych użytkowników, a skonsultować swoją decyzję z odpowiednim specjalistą w tym zakresie. Szczególnie już gdy dotyczy to aspektów: prawa, zdrowia, finansów i pokrewnych.
Jeśli masz lepsza odpowiedź dodaj ją...
| library_books Zbita szybka iPhone 7 » | |
| library_books Czy opłaca się oddać komputer do serwisu? » | |
| library_books Jak szybko sprawdzić program telewizyjny? » |
|