Czy odzyskam starego meila?

Pytanie na forumODP
Czy odzyskam starego meila?
forumForum » Pytania komputerowe
flagData pytania:2021-09-25 11:52:05
flagAktualizacja:2025-09-09 04:50:26
ID: 6581f01eb90ce

Chyba 10 lat temu miałam innego meila, ale później założyłam skrzynkę gdzieindziej i nie korzystałam zupełnie już z tamtego. Wiem, że miałam tam jakieś przesłane zdjęcia i chciałabym je ściągnąć. Czy mogę odzyskać tamtego meila po tak długim czasie?

Porada

Odzyskanie starego maila po dziesięciu latach może być trudne, wiele zależy od polityki firmy, która go obsługiwała, warto spróbować skontaktować się z działem technicznym dostawcy, wyjaśnić sytuację, podać dane, które mogą pomóc w identyfikacji konta, takie jak imię, nazwisko, data założenia, ewentualne adresy kontaktowe, jeśli nie pamiętasz danych logowania, spróbuj opcji odzyskiwania hasła, jeśli taka istnieje, możliwe, że konto zostało usunięte z powodu braku aktywności, w takim przypadku odzyskanie go może być niemożliwe, pamiętaj, że niektóre firmy kasują nieużywane konta po określonym czasie, sprawdź regulamin starego dostawcy, to da ci odpowiedź.

Poradę wygenerowano automatycznie.
Pełna treść pytania powyżej.
Lista najlepszych odpowiedziOceń
Po tak długim okresie czasu raczej nie będzie już takiej możliwości, chyba że poczta została pobrana na jakiś komputer wcześniej to wtedy uda się to bez większego problemu.
Ocena: 0
cookie Cookies, zwane potocznie „ciasteczkami” wspierają prawidłowe funkcjonowanie stron internetowych, także tej lecz jeśli nie chcesz ich używać możesz wyłączyć je na swoim urzadzeniu... więcej »
Zamknij komunikat close