Nowa aktualizacja WORD

Pytanie na forumODP
Nowa aktualizacja WORD
forumForum » Pytania komputerowe
flagData pytania:2021-10-11 20:02:39
flagAktualizacja:2025-09-09 04:57:21
ID: 6581f01f396cb

Pomóżcie! Przez przypadek pobrałam aktualizację Worda, ale zupełnie nie mogę się przyzwyczaić do nowego wyglądu, rozmieszczenia ikon. Mega utrudnia mi to pracę. Czy mogę jakoś przywrócić dawną wersję programu?

Porada

Rozważ przywrócenie poprzedniej wersji Worda, odinstalowując aktualizację w panelu sterowania, poszukaj opcji "Wyświetl zainstalowane aktualizacje", znajdź aktualizację Worda i ją odinstaluj, sprawdź, czy masz kopię zapasową systemu, jeśli tak, przywróć system do stanu sprzed aktualizacji, ewentualnie poszukaj w ustawieniach Worda opcji personalizacji interfejsu, być może uda się dostosować wygląd do poprzedniej wersji, pamiętaj o wyłączeniu automatycznych aktualizacji, aby uniknąć ponownej instalacji problematycznej wersji, rozważ kontakt z pomocą techniczną Microsoftu, mogą mieć dodatkowe wskazówki lub narzędzia do przywrócenia poprzedniego wyglądu, alternatywnie poszukaj w internecie poradników wideo lub artykułów opisujących, jak cofnąć aktualizację Worda, dokładnie czytaj instrukcje, aby uniknąć problemów.

Poradę wygenerowano automatycznie.
Pełna treść pytania powyżej.
Nie udzielono jeszcze żadnej porady...
Jeśli znasz odpowiedź dodaj swoją poradę...
cookie Cookies, zwane potocznie „ciasteczkami” wspierają prawidłowe funkcjonowanie stron internetowych, także tej lecz jeśli nie chcesz ich używać możesz wyłączyć je na swoim urzadzeniu... więcej »
Zamknij komunikat close