Sweterki z dzianiny, czy dalej są modne?

Pytanie na forumODP
Sweterki z dzianiny, czy dalej są modne?
forumForum » Pytania kosmetycze
flagData pytania:2022-01-28 11:36:16
flagAktualizacja:2025-09-09 05:26:25
ID: 6581f0214a4b2

Moja mama uwielbia dziergać, jej uniwersalnym prezentem dla mnie jest dzianina. Robi np. Sweterki, bluzki. Lubię te jej wyroby, bo ogólnie są ładne i ciepłe, ale noszę je głównie po domu. Trochę nie wiem, jak i z czym nosić je normalnie na zewnątrz, żeby wyglądać modnie. Może mi coś podpowiecie.

Porada

Aby sweterki z dzianiny noszone na co dzień wyglądały modnie, warto skupić się na kilku aspektach, po pierwsze, wybierz sweterki o nowoczesnych fasonach, na przykład oversize, z warkoczami lub o nietypowych splotach, po drugie, zestawiaj je z kontrastującymi elementami garderoby, takimi jak skórzane spodnie, jeansy z wysokim stanem lub zwiewne spódnice, po trzecie, baw się kolorami, łącząc sweterki w stonowanych barwach z wyrazistymi dodatkami, a te w intensywnych odcieniach z neutralnymi bazami, po czwarte, zwróć uwagę na obuwie, do sweterków pasują zarówno sneakersy, botki na obcasie, jak i eleganckie kozaki, po piąte, nie zapomnij o dodatkach, takich jak delikatna biżuteria, apaszka lub modna torebka, które dopełnią stylizację, pamiętaj, że kluczem jest eksperymentowanie i dopasowanie stroju do własnego stylu.

Poradę wygenerowano automatycznie.
Pełna treść pytania powyżej.
Nie udzielono jeszcze żadnej porady...
Jeśli znasz odpowiedź dodaj swoją poradę...
cookie Cookies, zwane potocznie „ciasteczkami” wspierają prawidłowe funkcjonowanie stron internetowych, także tej lecz jeśli nie chcesz ich używać możesz wyłączyć je na swoim urzadzeniu... więcej »
Zamknij komunikat close