Chamskie życzenia urodzinowe
| forum | Forum » Pytania ogólne | |
| flag | Data pytania: | 2021-11-19 18:51:11 |
| flag | Aktualizacja: | 2025-09-09 06:01:23 |
Chcę wysłać życzenia urodzinowe facetowi z którym byłam, ale zdradził mnie z inną. Ale nie jakieś miłe "wszystkiego dobrego" tylko jakieś żeby mu w pięty poszło, chamskie jakieś. Co proponujecie?
Pytanie przesłane przez użytkownika.Porady dostępne poniżej.
Pewna osoba wyraża chęć wysłania życzeń urodzinowych swojemu byłemu partnerowi, który, jak podkreślono, zdradził ją z inną kobietą. Zamiar nie dotyczy jednak standardowych, pozytywnych pozdrowień typu „wszystkiego dobrego”, lecz ma na celu przekazanie wiadomości o charakterze obraźliwym i prowokującym. Użytkownik poszukuje konkretnych propozycji sformułowań, które będą miały na celu sprawienie przykrości adresatowi, czyli tak zwanych chamskich życzeń. Celem jest wywołanie negatywnych emocji u byłego chłopaka, aby odczuł konsekwencje swojego dawnego zachowania. Szuka więc porad dotyczących treści, które byłyby wyjątkowo nieprzyjemne i bolesne.
Porada naszego najlepszego experta.Rady innych użytkowników poniżej.
Pewna osoba wyraża chęć wysłania życzeń urodzinowych swojemu byłemu partnerowi, który, jak podkreślono, zdradził ją z inną kobietą. Zamiar nie dotyczy jednak standardowych, pozytywnych pozdrowień typu „wszystkiego dobrego”, lecz ma na celu przekazanie wiadomości o charakterze obraźliwym i prowokującym. Użytkownik poszukuje konkretnych propozycji sformułowań, które będą miały na celu sprawienie przykrości adresatowi, czyli tak zwanych chamskich życzeń. Celem jest wywołanie negatywnych emocji u byłego chłopaka, aby odczuł konsekwencje swojego dawnego zachowania. Szuka więc porad dotyczących treści, które byłyby wyjątkowo nieprzyjemne i bolesne.
Poradę wygenerowano automatycznie.Pełna treść pytania powyżej.
|
Wszystkie porady zamieszczone w forach dyskusyjnych nie są poradami w rozumieniu formalno prawnym, a jedynie swobodnymi wypowiedziami użytkowników internetu. Tym samym przed podjęciem jakiejkolwiek decyzji nie należy opierać jej o wypowiedzi innych użytkowników, a skonsultować swoją decyzję z odpowiednim specjalistą w tym zakresie. Szczególnie już gdy dotyczy to aspektów: prawa, zdrowia, finansów i pokrewnych.
Jeśli masz lepsza odpowiedź dodaj ją...
| library_books Jak dobrze wyjść na zdjęciu? » | |
| library_books Mój mąż kupił marihuanę i mi o tym nie powiedział » | |
| library_books Gdzie oglądać seriale? » |
|