Chamskie życzenia urodzinowe

Pytanie na forumODP
Chamskie życzenia urodzinowe
forumForum » Pytania ogólne
flagData pytania:2021-11-19 18:51:11
flagAktualizacja:2025-09-09 06:01:23
ID: 6581f02047e38

Chcę wysłać życzenia urodzinowe facetowi z, którym byłam, ale zdradził mnie z inną. Ale nie jakieś miłe "wszystkiego dobrego" tylko jakieś, żeby mu w pięty poszło, chamskie jakieś. Co proponujecie?

Porada

Pewna osoba wyraża chęć wysłania życzeń urodzinowych swojemu byłemu partnerowi, który, jak podkreślono, zdradził ją z inną kobietą. Zamiar nie dotyczy jednak standardowych, pozytywnych pozdrowień typu „wszystkiego dobrego”, lecz ma na celu przekazanie wiadomości o charakterze obraźliwym i prowokującym. Użytkownik poszukuje konkretnych propozycji sformułowań, które będą miały na celu sprawienie przykrości adresatowi, czyli tak zwanych chamskich życzeń. Celem jest wywołanie negatywnych emocji u byłego chłopaka, aby odczuł konsekwencje swojego dawnego zachowania. Szuka więc porad dotyczących treści, które byłyby wyjątkowo nieprzyjemne i bolesne.

Poradę wygenerowano automatycznie.
Pełna treść pytania powyżej.
Nie udzielono jeszcze żadnej porady...
Jeśli znasz odpowiedź dodaj swoją poradę...
cookie Cookies, zwane potocznie „ciasteczkami” wspierają prawidłowe funkcjonowanie stron internetowych, także tej lecz jeśli nie chcesz ich używać możesz wyłączyć je na swoim urzadzeniu... więcej »
Zamknij komunikat close