Co zrobić żeby chłopak był zazdrosny?
| forum | Forum » Pytania sercowe | |
| flag | Data pytania: | 2021-11-19 18:48:08 |
| flag | Aktualizacja: | 2025-09-09 07:38:25 |
Chciałabym trochę wzbudzić zazdrość w moim chłopaku, bo tak ostatnio mało zwraca na mnie uwagę. Co mogę zrobić tak żeby też nie przegiąć z drugiej strony bo mi tylko na nim zależy?
Pytanie przesłane przez użytkownika.Porady dostępne poniżej.
Zamiast wzbudzać zazdrość, co niesie ryzyko dla związku, lepszym rozwiązaniem jest bezpośrednia rozmowa z chłopakiem o Twoich odczuciach, potrzebach, co pozwoli mu zrozumieć, że brakuje Ci jego uwagi i uniknąć nieporozumień. Skup się na własnych pasjach, rozwijaj swoje zainteresowania, spędzaj czas ze znajomymi, co naturalnie pokaże Twoją wartość, niezależność i wzbudzi jego zainteresowanie, bez uciekania się do manipulacji. Organizujcie wspólne, angażujące aktywności, które odnowią Waszą bliskość, wzmocnią więź i przypomną mu, jak cenne są Wasze chwile razem, co jest zdrowszym podejściem.
Porada naszego najlepszego experta.Rady innych użytkowników poniżej.
Zamiast wzbudzać zazdrość, co niesie ryzyko dla związku, lepszym rozwiązaniem jest bezpośrednia rozmowa z chłopakiem o Twoich odczuciach, potrzebach, co pozwoli mu zrozumieć, że brakuje Ci jego uwagi i uniknąć nieporozumień. Skup się na własnych pasjach, rozwijaj swoje zainteresowania, spędzaj czas ze znajomymi, co naturalnie pokaże Twoją wartość, niezależność i wzbudzi jego zainteresowanie, bez uciekania się do manipulacji. Organizujcie wspólne, angażujące aktywności, które odnowią Waszą bliskość, wzmocnią więź i przypomną mu, jak cenne są Wasze chwile razem, co jest zdrowszym podejściem.
Poradę wygenerowano automatycznie.Pełna treść pytania powyżej.
|
Wszystkie porady zamieszczone w forach dyskusyjnych nie są poradami w rozumieniu formalno prawnym, a jedynie swobodnymi wypowiedziami użytkowników internetu. Tym samym przed podjęciem jakiejkolwiek decyzji nie należy opierać jej o wypowiedzi innych użytkowników, a skonsultować swoją decyzję z odpowiednim specjalistą w tym zakresie. Szczególnie już gdy dotyczy to aspektów: prawa, zdrowia, finansów i pokrewnych.
Jeśli masz lepsza odpowiedź dodaj ją...
| library_books Jak odzyskać faceta który odszedł do innej? » | |
| library_books Jak zagadać do dziewczyny w szkole? » | |
| library_books Jak przestać interesować się młodszą kobietą? » |
|