Nienawidzę swojej pracy

Pytanie na forumODP
Nienawidzę swojej pracy
forumForum » Pytania ogólne
flagData pytania:2021-10-22 19:37:12
flagAktualizacja:2025-09-09 06:40:22
ID: 6581f01f97658

Nie wiem czy Wy też tak macie, ale ja po prostu nie nawidze swojej pracy, jest nudna, nie rozwijam sie tam, mam beznadziejna szefowa i w ogóle szkoda gadać. Co tydzien czekam tylko na weekend. Problem w tym, że troche boje sie teraz ja zmieniać... Jak myślicie powinnam ją zmienić i zaryzykować?

Porada

Frustracja pracą, brak rozwoju i zła atmosfera są zrozumiałe, a obawa przed zmianą naturalna. Jednak Twoje samopoczucie zawodowe to priorytet, warto podjąć kroki ku poprawie. Zacznij od analizy umiejętności, pasji, określ idealne środowisko, to pomoże zdefiniować cel. Aktywnie przeglądaj rynek, szukaj ofert odpowiadających aspiracjom, nawet wstępne rozeznanie buduje pewność siebie. Inwestuj w rozwój kompetencji poprzez kursy, szkolenia, budowanie sieci kontaktów, to zwiększy Twoją konkurencyjność. Konsultacja z doradcą kariery dostarczy wskazówek, minimalizując obawy, otwierając nowe możliwości. Pamiętaj, zmiana na lepsze jest możliwa, często niezbędna dla pełnej satysfakcji.

Poradę wygenerowano automatycznie.
Pełna treść pytania powyżej.
Nie udzielono jeszcze żadnej porady...
Jeśli znasz odpowiedź dodaj swoją poradę...
cookie Cookies, zwane potocznie „ciasteczkami” wspierają prawidłowe funkcjonowanie stron internetowych, także tej lecz jeśli nie chcesz ich używać możesz wyłączyć je na swoim urzadzeniu... więcej »
Zamknij komunikat close