Osoba towarzysząca na weselu

Pytanie na forumODP
Osoba towarzysząca na weselu
forumForum » Pytania ogólne
flagData pytania:2021-10-22 19:25:54
flagAktualizacja:2025-09-09 06:41:20
ID: 6581f01f96f13

Dostałam zaproszenie na wesele z osobą towarzyszącą, nie mam faceta, wiec nie mam z kim pójść, a nie chce sama... Kogo z reguły bierzecie jak jestescie w takiej sytuacji? Jakiegoś kumpla, kuzyna czy szukacie na przykład kogoś na necie? Bo też o takich przypadkach słyszałam... Myślicie, że to dobry pomysł?

Porada

Proponowanym rozwiązaniem w sytuacji braku partnera jest zaproszenie zaufanej osoby z bliskiego otoczenia, na przykład dobrego kolegi lub przyjaciela, z którym zabawa będzie swobodna i pozbawiona presji. Równie bezpiecznym i komfortowym wyborem jest członek rodziny, taki jak kuzyn, co zapewnia znajome towarzystwo i eliminuje potencjalną niezręczność. Wybór kogoś znanego jest znacznie lepszy niż poszukiwanie partnera w internecie, ponieważ unika się ryzyka nieudanego spotkania w ważnym dniu. Kluczowe jest, aby osoba towarzysząca gwarantowała wsparcie i dobrą zabawę, co pozwoli w pełni cieszyć się uroczystością weselną.

Poradę wygenerowano automatycznie.
Pełna treść pytania powyżej.
Nie udzielono jeszcze żadnej porady...
Jeśli znasz odpowiedź dodaj swoją poradę...
cookie Cookies, zwane potocznie „ciasteczkami” wspierają prawidłowe funkcjonowanie stron internetowych, także tej lecz jeśli nie chcesz ich używać możesz wyłączyć je na swoim urzadzeniu... więcej »
Zamknij komunikat close