Osoba towarzysząca na weselu
| forum | Forum » Pytania ogólne | |
| flag | Data pytania: | 2021-10-22 19:25:54 |
| flag | Aktualizacja: | 2025-09-09 06:41:20 |
Dostałam zaproszenie na wesele z osobą towarzyszącą, nie mam faceta, wiec nie mam z kim pójść, a nie chce sama...Kogo z reguły bierzecie jak jestescie w takiej sytuacji? Jakiegoś kumpla, kuzyna czy szukacie na przykład kogoś na necie? Bo też o takich przypadkach słyszałam...Myślicie, że to dobry pomysł?
Pytanie przesłane przez użytkownika.Porady dostępne poniżej.
Proponowanym rozwiązaniem w sytuacji braku partnera jest zaproszenie zaufanej osoby z bliskiego otoczenia, na przykład dobrego kolegi lub przyjaciela, z którym zabawa będzie swobodna i pozbawiona presji. Równie bezpiecznym i komfortowym wyborem jest członek rodziny, taki jak kuzyn, co zapewnia znajome towarzystwo i eliminuje potencjalną niezręczność. Wybór kogoś znanego jest znacznie lepszy niż poszukiwanie partnera w internecie, ponieważ unika się ryzyka nieudanego spotkania w ważnym dniu. Kluczowe jest, aby osoba towarzysząca gwarantowała wsparcie i dobrą zabawę, co pozwoli w pełni cieszyć się uroczystością weselną.
Porada naszego najlepszego experta.Rady innych użytkowników poniżej.
Proponowanym rozwiązaniem w sytuacji braku partnera jest zaproszenie zaufanej osoby z bliskiego otoczenia, na przykład dobrego kolegi lub przyjaciela, z którym zabawa będzie swobodna i pozbawiona presji. Równie bezpiecznym i komfortowym wyborem jest członek rodziny, taki jak kuzyn, co zapewnia znajome towarzystwo i eliminuje potencjalną niezręczność. Wybór kogoś znanego jest znacznie lepszy niż poszukiwanie partnera w internecie, ponieważ unika się ryzyka nieudanego spotkania w ważnym dniu. Kluczowe jest, aby osoba towarzysząca gwarantowała wsparcie i dobrą zabawę, co pozwoli w pełni cieszyć się uroczystością weselną.
Poradę wygenerowano automatycznie.Pełna treść pytania powyżej.
|
Wszystkie porady zamieszczone w forach dyskusyjnych nie są poradami w rozumieniu formalno prawnym, a jedynie swobodnymi wypowiedziami użytkowników internetu. Tym samym przed podjęciem jakiejkolwiek decyzji nie należy opierać jej o wypowiedzi innych użytkowników, a skonsultować swoją decyzję z odpowiednim specjalistą w tym zakresie. Szczególnie już gdy dotyczy to aspektów: prawa, zdrowia, finansów i pokrewnych.
Jeśli masz lepsza odpowiedź dodaj ją...
| library_books Czy obchodzicie Halloween? » | |
| library_books Kapselek prawdę ci powie » | |
| library_books Profesjonalne korepetycje » |
|