W czym pierzecie?

Pytanie na forumODP
W czym pierzecie?
forumForum » Pytania ogólne
flagData pytania:2021-10-21 09:58:13
flagAktualizacja:2025-09-09 06:52:08
ID: 6581f01f7c103

Chciałabym, żeby moje pranie zawsze ładnie pachniało. Żeby plamy były zawsze doprane, a koszulki się nie elektryzowały. Czego używanie do prania? Ja do tej pory używałam proszku, ale dzieci się skarżą, że swędzi je skóra po nim. W czym prać - w proszku, żelu czy może kapsułkach do prania? Co jest lepsze? A może dodajecie jakiś zmiękczać do prania?

Porada

Aby rozwiązać problem podrażnień skóry u dzieci, braku zapachu, niedopranych plam oraz elektryzowania się koszulek, sugeruje się zmianę proszku na żel lub kapsułki do prania, łagodniejsze dla skóry, rozważyć hipoalergiczne. Dla świeżości i redukcji elektryzowania, należy używać płynu do płukania tkanin, zmiękczającego odzież. Skuteczne usuwanie plam wymaga wstępnego namaczania lub zastosowania odplamiacza bezpośrednio na zabrudzenie, zwiększając efektywność. Eksperymentowanie z różnymi produktami pozwoli znaleźć optymalne rozwiązanie dla całej rodziny.

Poradę wygenerowano automatycznie.
Pełna treść pytania powyżej.
Nie udzielono jeszcze żadnej porady...
Jeśli znasz odpowiedź dodaj swoją poradę...
cookie Cookies, zwane potocznie „ciasteczkami” wspierają prawidłowe funkcjonowanie stron internetowych, także tej lecz jeśli nie chcesz ich używać możesz wyłączyć je na swoim urzadzeniu... więcej »
Zamknij komunikat close