Jak wykończyć pokój do pracy?

Pytanie na forumODP
Jak wykończyć pokój do pracy?
forumForum » Pytania remontowe
flagData pytania:2021-10-22 10:38:44
flagAktualizacja:2025-09-09 07:32:25
ID: 6581f01f8be82

Zaczynam własną działalność, będę pracować z domu na home office. Wygospodarowałam miejsce w domu i będę urządzać pokój do pracy zdalnej. Nie wiem tylko jak go wykończyć. Ściany pomalowałam na biało, podłoga to deska drewniana. Jakie dodatki dobrać, żeby pokój był przytulny? Jakie kolory mebli? Białe meble chyba nie nadają się do biura? Co myślicie?

Porada

Rozważ zastosowanie stonowanej palety barw, na przykład szarości, beżu i zieleni, wprowadzą one harmonię i spokój, idealne do pracy, drewniane akcenty, takie jak półki czy biurko, ocieplą wnętrze, a rośliny doniczkowe dodadzą naturalnego charakteru i poprawią jakość powietrza, zainwestuj w ergonomiczne krzesło i regulowane biurko, aby zadbać o komfort i zdrowie podczas długich godzin pracy, tekstylia, takie jak zasłony, dywan i poduszki, w ciepłych kolorach, stworzą przytulną atmosferę, unikaj białych mebli, postaw na drewno lub metal w ciemniejszych odcieniach, które dodadzą elegancji i profesjonalizmu, pamiętaj o odpowiednim oświetleniu, zarówno naturalnym, jak i sztucznym, aby zapewnić komfort wzroku, a na ścianach powieś inspirujące grafiki lub zdjęcia, które pobudzą kreatywność.

Poradę wygenerowano automatycznie.
Pełna treść pytania powyżej.
Nie udzielono jeszcze żadnej porady...
Jeśli znasz odpowiedź dodaj swoją poradę...
cookie Cookies, zwane potocznie „ciasteczkami” wspierają prawidłowe funkcjonowanie stron internetowych, także tej lecz jeśli nie chcesz ich używać możesz wyłączyć je na swoim urzadzeniu... więcej »
Zamknij komunikat close