Bycie tą drugą

forum | Forum » Pytania sercowe | |
flag | Data pytania: | 2021-11-24 22:27:39 |
flag | Aktualizacja: | 2025-09-09 07:37:25 |
Spotykam się z żonatym facetem, niby nie układa mu się z żoną, żyją obok siebie, no, ale cały czas jestem tą drugą... Jestem bardzo wkręcona, zależy mi na nim, w łóżku jest cudownie, ale męczy mnie to coraz bardziej... Czy da się tak funkcjonować na dłuższa metę? Wątpię...
Sytuacja jest trudna, relacja z żonatym mężczyzną niesie ze sobą cierpienie, brak stabilizacji i poczucie bycia osobą drugiej kategorii, emocjonalne zaangażowanie jest silne, więź fizyczna bardzo satysfakcjonująca, jednak długotrwałe funkcjonowanie w takim układzie wydaje się niemożliwe, generuje frustrację i brak perspektyw na przyszłość, warto rozważyć szczera rozmowę o oczekiwaniach i przyszłości związku, konieczne jest ustalenie granic i realistyczne spojrzenie na możliwości zmiany sytuacji, jeśli mężczyzna nie zdecyduje się na definitywne rozstanie z żoną, kontynuowanie relacji będzie wiązało się z dalszym cierpieniem i brakiem spełnienia, warto więc zadbać o własne szczęście i rozważyć zakończenie związku, aby otworzyć się na nowe, bardziej satysfakcjonujące relacje.
Poradę wygenerowano automatycznie.Pełna treść pytania powyżej.
Jeśli znasz odpowiedź dodaj swoją poradę...
library_books List pożegnalny do ukochanego » | |
library_books Jak napisać do chłopaka? » | |
library_books Pisanie z innymi będąc w związku » |
|