Mój facet ma małego

forum | Forum » Pytania erotyczne | |
flag | Data pytania: | 2021-11-24 22:33:22 |
flag | Aktualizacja: | 2025-09-09 04:33:11 |
Zaczęłam spotykać się z bardzo fajnym facetem. W końcu ktoś ciekawy, inteligentny, z fajnym poczuciem humoru, no rewelacja! Jest tylko jeden problem, a mianowicie ma trochę małego penisa. Jakie pozycje będą najlepsze tak żebym go bardziej czuła?
Problem dotyczy odczuwania satysfakcji seksualnej, związanej z rozmiarem penisa partnera, zatem należy skupić się na technikach i pozycjach, które maksymalizują doznania, ignorując presję związaną z normami społecznymi, warto eksplorować pozycje, w których kobieta ma kontrolę nad głębokością penetracji, na przykład "na jeźdźca", co pozwala na lepsze dostosowanie do preferencji, można także skupić się na stymulacji manualnej i oralnej, które mogą zwiększyć przyjemność obojga partnerów, ważne jest, aby komunikować swoje potrzeby otwarcie i szczerze, budując intymność i zaufanie, eksperymentowanie z różnymi technikami i pozycjami jest kluczowe, aby odkryć to, co działa najlepiej dla konkretnej pary, co ostatecznie prowadzi do większej satysfakcji seksualnej i wzmocnienia więzi emocjonalnej.
Poradę wygenerowano automatycznie.Pełna treść pytania powyżej.
Jeśli znasz odpowiedź dodaj swoją poradę...
library_books Zimna żona i codzienne potrzeby » | |
library_books Nigdy nie miałam orgazmu dlaczego? » | |
library_books Prawdziwa długość stosunku w minutach. » |
|