Mój facet ma małego

Pytanie na forumODP
Mój facet ma małego
forumForum » Pytania erotyczne
flagData pytania:2021-11-24 22:33:22
flagAktualizacja:2025-09-09 04:33:11
ID: 6581f020812e9

Zaczęłam spotykać się z bardzo fajnym facetem. W końcu ktoś ciekawy, inteligentny, z fajnym poczuciem humoru, no rewelacja! Jest tylko jeden problem, a mianowicie ma trochę małego penisa. Jakie pozycje będą najlepsze tak żebym go bardziej czuła?

Porada

Problem dotyczy odczuwania satysfakcji seksualnej, związanej z rozmiarem penisa partnera, zatem należy skupić się na technikach i pozycjach, które maksymalizują doznania, ignorując presję związaną z normami społecznymi, warto eksplorować pozycje, w których kobieta ma kontrolę nad głębokością penetracji, na przykład "na jeźdźca", co pozwala na lepsze dostosowanie do preferencji, można także skupić się na stymulacji manualnej i oralnej, które mogą zwiększyć przyjemność obojga partnerów, ważne jest, aby komunikować swoje potrzeby otwarcie i szczerze, budując intymność i zaufanie, eksperymentowanie z różnymi technikami i pozycjami jest kluczowe, aby odkryć to, co działa najlepiej dla konkretnej pary, co ostatecznie prowadzi do większej satysfakcji seksualnej i wzmocnienia więzi emocjonalnej.

Poradę wygenerowano automatycznie.
Pełna treść pytania powyżej.
Nie udzielono jeszcze żadnej porady...
Jeśli znasz odpowiedź dodaj swoją poradę...
cookie Cookies, zwane potocznie „ciasteczkami” wspierają prawidłowe funkcjonowanie stron internetowych, także tej lecz jeśli nie chcesz ich używać możesz wyłączyć je na swoim urzadzeniu... więcej »
Zamknij komunikat close