Co powinno się pisać na profilu randkowym?

forum | Forum » Pytania sercowe | |
flag | Data pytania: | 2021-09-28 23:49:41 |
flag | Aktualizacja: | 2025-09-09 07:37:37 |
Założyłam pierwszy raz w życiu konto randkowe, nie wiem co mam tam o sobie napisać... Czy tak ogólnie, czy jakieś szczegóły co lubię, czy konkretny opis osoby, którą chciałabym poznać czy raczej nie? Już sama nie wiem... Jak myślicie? Ktoś jest bardziej doświadczony w tym temacie?
Proponujemy stworzenie opisu, który łączy autentyczność z intrygującymi szczegółami, ponieważ to one stanowią najlepszy punkt zaczepienia do rozmowy. Zamiast ogólników, warto wspomnieć o jednej lub dwóch unikalnych pasjach, które pozwolą się wyróżnić, na przykład o miłości do kina azjatyckiego albo weekendowych wyprawach rowerowych. Skupienie się na sobie i swoim poczuciu humoru jest znacznie skuteczniejsze niż tworzenie listy wymagań, dlatego lepiej subtelnie zasugerować jakiej relacji szukasz, pisząc o chęci dzielenia wspólnych chwil.
Poradę wygenerowano automatycznie.Pełna treść pytania powyżej.
Lista najlepszych odpowiedzi | Oceń | |
---|---|---|
Napisz co lubisz robić, czego nie lubisz. Opisz co jest dla Ciebie ważne i czego szukasz bo to pozwoli wyeliminować część niepożądanych osób. Co prawda nie w 100%, ale część na pewno odsieje... Ocena: 0 |
library_books Dlaczego mój chłopak przestał się mną interesować? » | |
library_books Jak zapomnieć o byłym? » | |
library_books Chemia między ludźmi » |
|