Jak facet sprawdza czy kobiecie zależy
| forum | Forum » Pytania sercowe | |
| flag | Data pytania: | 2021-10-18 12:52:55 |
| flag | Aktualizacja: | 2025-09-09 07:42:25 |
Mój facet ciągle mnie sprawdza i mówi mi, że mi na nim nie zależy. Chciałabym wiedzieć w jaki sposób facet sprawdza kobietę, jakich metod używa żeby wiedzieć czy kobiecie zależy na nim. Poradzicie coś?
Pytanie przesłane przez użytkownika.Porady dostępne poniżej.
Problem polega na nieustannym sprawdzaniu kobiety przez partnera, który wyraża wątpliwości co do jej uczuć, warto więc przyjrzeć się przyczynom takiego zachowania, być może mężczyzna ma niskie poczucie własnej wartości, co przekłada się na potrzebę ciągłego upewniania się o uczuciach partnerki, można rozważyć otwartą rozmowę o jego obawach, wyrażając swoje uczucia i zapewniając o zaangażowaniu, ważne jest ustalenie granic, które pozwolą uniknąć toksycznych zachowań kontrolujących, można także zaproponować terapię dla par, aby przepracować problemy komunikacyjne i wzmocnić więź, kluczowe jest budowanie wzajemnego zaufania i poczucia bezpieczeństwa w związku.
Porada naszego najlepszego experta.Rady innych użytkowników poniżej.
Problem polega na nieustannym sprawdzaniu kobiety przez partnera, który wyraża wątpliwości co do jej uczuć, warto więc przyjrzeć się przyczynom takiego zachowania, być może mężczyzna ma niskie poczucie własnej wartości, co przekłada się na potrzebę ciągłego upewniania się o uczuciach partnerki, można rozważyć otwartą rozmowę o jego obawach, wyrażając swoje uczucia i zapewniając o zaangażowaniu, ważne jest ustalenie granic, które pozwolą uniknąć toksycznych zachowań kontrolujących, można także zaproponować terapię dla par, aby przepracować problemy komunikacyjne i wzmocnić więź, kluczowe jest budowanie wzajemnego zaufania i poczucia bezpieczeństwa w związku.
Poradę wygenerowano automatycznie.Pełna treść pytania powyżej.
|
Wszystkie porady zamieszczone w forach dyskusyjnych nie są poradami w rozumieniu formalno prawnym, a jedynie swobodnymi wypowiedziami użytkowników internetu. Tym samym przed podjęciem jakiejkolwiek decyzji nie należy opierać jej o wypowiedzi innych użytkowników, a skonsultować swoją decyzję z odpowiednim specjalistą w tym zakresie. Szczególnie już gdy dotyczy to aspektów: prawa, zdrowia, finansów i pokrewnych.
Jeśli masz lepsza odpowiedź dodaj ją...
| library_books Zostawił mnie dla innej » | |
| library_books Chemia między ludźmi » | |
| library_books Czy kobieciarz może się zmienić? » |
|