Jak facet sprawdza czy kobiecie zależy

Pytanie na forumODP
Jak facet sprawdza czy kobiecie zależy
forumForum » Pytania sercowe
flagData pytania:2021-10-18 12:52:55
flagAktualizacja:2025-09-09 07:42:25
ID: 6581f01f5dafe

Mój facet ciągle mnie sprawdza i mówi mi, że mi na nim nie zależy. Chciałabym wiedzieć w jaki sposób facet sprawdza kobietę, jakich metod używa, żeby wiedzieć czy kobiecie zależy na nim. Poradzicie coś?

Porada

Problem polega na nieustannym sprawdzaniu kobiety przez partnera, który wyraża wątpliwości co do jej uczuć, warto więc przyjrzeć się przyczynom takiego zachowania, być może mężczyzna ma niskie poczucie własnej wartości, co przekłada się na potrzebę ciągłego upewniania się o uczuciach partnerki, można rozważyć otwartą rozmowę o jego obawach, wyrażając swoje uczucia i zapewniając o zaangażowaniu, ważne jest ustalenie granic, które pozwolą uniknąć toksycznych zachowań kontrolujących, można także zaproponować terapię dla par, aby przepracować problemy komunikacyjne i wzmocnić więź, kluczowe jest budowanie wzajemnego zaufania i poczucia bezpieczeństwa w związku.

Poradę wygenerowano automatycznie.
Pełna treść pytania powyżej.
Nie udzielono jeszcze żadnej porady...
Jeśli znasz odpowiedź dodaj swoją poradę...
cookie Cookies, zwane potocznie „ciasteczkami” wspierają prawidłowe funkcjonowanie stron internetowych, także tej lecz jeśli nie chcesz ich używać możesz wyłączyć je na swoim urzadzeniu... więcej »
Zamknij komunikat close