Jak odzyskać faceta który odszedł do innej?

Pytanie na forumODP
Jak odzyskać faceta który odszedł do innej?
forumForum » Pytania sercowe
flagData pytania:2021-10-24 10:26:07
flagAktualizacja:2025-09-09 07:43:25

Pytanie użytkownika

Miesiąc temu rozstałam się z Jarkiem, w ostatnim czasie mieliśmy gorszy czas, ale myślałam, że jakoś to minie...Nie minęło, a teraz wiem, że pojawiła się inna kobieta i to był ten powód, bo znajomi powiedzieli mi, że widzieli go z inną. Jak mam go odzyskać? Dalej mi na nim zależy...

Pytanie przesłane przez użytkownika.
Porady dostępne poniżej.

Porada experta

W obliczu rozstania z Jarkiem, który odszedł do innej kobiety, rozwiązaniem jest skupienie na własnym dobrostanie, Pani. Aktywne próby odzyskania partnera, który podjął decyzję o odejściu, często prowadzą do dalszego cierpienia. Zamiast tego, warto poświęcić czas na głęboką autorefleksję, zrozumienie własnych potrzeb, a także na intensywną pracę nad osobistym rozwojem. Prawdziwe, trwałe relacje buduje się na wzajemnym szacunku i wolnym wyborze, nie na przymusie. Koncentracja na budowaniu poczucia własnej wartości, odzyskaniu wewnętrznej równowagi, otworzy przestrzeń na zdrowe, satysfakcjonujące więzi w przyszłości. Akceptacja obecnej sytuacji, pozwoli ruszyć naprzód, Pani.

Porada naszego najlepszego experta.
Rady innych użytkowników poniżej.

Porada

W obliczu rozstania z Jarkiem, który odszedł do innej kobiety, rozwiązaniem jest skupienie na własnym dobrostanie, Pani. Aktywne próby odzyskania partnera, który podjął decyzję o odejściu, często prowadzą do dalszego cierpienia. Zamiast tego, warto poświęcić czas na głęboką autorefleksję, zrozumienie własnych potrzeb, a także na intensywną pracę nad osobistym rozwojem. Prawdziwe, trwałe relacje buduje się na wzajemnym szacunku i wolnym wyborze, nie na przymusie. Koncentracja na budowaniu poczucia własnej wartości, odzyskaniu wewnętrznej równowagi, otworzy przestrzeń na zdrowe, satysfakcjonujące więzi w przyszłości. Akceptacja obecnej sytuacji, pozwoli ruszyć naprzód, Pani.

Poradę wygenerowano automatycznie.
Pełna treść pytania powyżej.
  • Uwagi dodatkowe

Wszystkie porady zamieszczone w forach dyskusyjnych nie są poradami w rozumieniu formalno prawnym, a jedynie swobodnymi wypowiedziami użytkowników internetu. Tym samym przed podjęciem jakiejkolwiek decyzji nie należy opierać jej o wypowiedzi innych użytkowników, a skonsultować swoją decyzję z odpowiednim specjalistą w tym zakresie. Szczególnie już gdy dotyczy to aspektów: prawa, zdrowia, finansów i pokrewnych.

Brak porad innych użytkowników...
Jeśli masz lepsza odpowiedź dodaj ją...
0/0-0