Jak zerwać z dziewczyną?

Pytanie na forumODP
Jak zerwać z dziewczyną?
forumForum » Pytania sercowe
flagData pytania:2021-12-10 12:11:10
flagAktualizacja:2025-09-09 07:47:25
ID: 6581f020c955d

Postanowiłem zerwać z dziewczyną. Zastanawiam się tylko, jak to zrobić. Czy powiedzieć jej wprost o tym, co mi się nie podoba? Czy powinien iść do niej do domu czy zaprosić ją do jakiejś kawiarni? A może zrobić to przez sms? Nie chcę jej zranić, chcę byśmy zostali dobrymi znajomymi, ale już nie czuję do niej chemii i nie chcę być jej chłopakiem.

Porada

Rozstanie z dziewczyną wymaga osobistej, szczerej rozmowy w spokojnym, neutralnym miejscu, jak kawiarnia, by zapewnić komfort, nie w jej domu. Zdecydowanie odrzuć SMS, to raniące i niepoważne. Skup się na swoich uczuciach, nie na jej wadach, komunikując brak chemii i chęci kontynuacji związku, to twoja decyzja. Podziękuj za wspólnie spędzony czas, wyrażając nadzieję na utrzymanie przyjaznych relacji, dając jej czas i przestrzeń. Twoja postawa powinna być pełna szacunku i konsekwentna.

Poradę wygenerowano automatycznie.
Pełna treść pytania powyżej.
Lista najlepszych odpowiedziOceń
Najlepiej poderwij jej przyjaciółkę :D
Ocena: 0
cookie Cookies, zwane potocznie „ciasteczkami” wspierają prawidłowe funkcjonowanie stron internetowych, także tej lecz jeśli nie chcesz ich używać możesz wyłączyć je na swoim urzadzeniu... więcej »
Zamknij komunikat close