Jak zwrócić na siebie uwagę ?

Pytanie na forumODP
Jak zwrócić na siebie uwagę ?
forumForum » Pytania sercowe
flagData pytania:2022-02-14 18:08:55
flagAktualizacja:2025-09-09 07:47:25
ID: 6581f021766ee

Mam w pracy dziewczynę, w, której zakochałem się. Nie wiem na ile moja osoba jest ona zainteresowana. W rozmowach codziennych jest zawsze miła i uśmiechnięta, ale nie wiem do końca czy jest zainteresowana moją osobą? W jaki, niekolizyjny sposób można się o tym przekonać? Może ktoś mi może pomóc?

Porada

Aby niekolizyjnie zbadać zainteresowanie koleżanki, inicjuj rozmowy na tematy pozazawodowe, tworząc swobodną atmosferę. Następnie, w luźnym tonie, zaproponuj wspólną, krótką przerwę na kawę lub lunch, obserwując jej reakcje i zaangażowanie. Zwracaj uwagę na mowę ciała, jak kontakt wzrokowy czy uśmiech, sygnalizujące otwartość. Przy pozytywnych sygnałach, delikatnie zasugeruj niewiążące aktywności poza pracą, np. wspólny spacer, wyjście na film. To pozwoli pogłębić znajomość poza pracą, stopniowo odkrywając uczucia, minimalizując niezręczności.

Poradę wygenerowano automatycznie.
Pełna treść pytania powyżej.
Nie udzielono jeszcze żadnej porady...
Jeśli znasz odpowiedź dodaj swoją poradę...
cookie Cookies, zwane potocznie „ciasteczkami” wspierają prawidłowe funkcjonowanie stron internetowych, także tej lecz jeśli nie chcesz ich używać możesz wyłączyć je na swoim urzadzeniu... więcej »
Zamknij komunikat close