Jeśli facetowi zależy to się odezwie?
| forum | Forum » Pytania sercowe | |
| flag | Data pytania: | 2021-11-27 14:34:19 |
| flag | Aktualizacja: | 2025-09-09 07:48:25 |
Strasznie głupio wyszło, byłam na drugiej randce i wszystko super, ale zadzwonił telefon i okazało się że muszę wracać do domu i powiedziałam, że muszę już iść :( On chyba myślał, że kłamie i się nudziłam, bo się nie odezwał potem. Zastanawiam się czy jeśli facetowi zależy to się odezwie?
Pytanie przesłane przez użytkownika.Porady dostępne poniżej.
Analizując sytuację pośpiesznego zakończenia randki, warto rozważyć kilka opcji, przede wszystkim, brak kontaktu po udanej randce nie musi od razu oznaczać braku zainteresowania, mogły pojawić się nieprzewidziane okoliczności, które go zatrzymały, warto dać mu szansę, wysyłając krótką wiadomość, wyjaśniającą nagłe wyjście, taka inicjatywa może rozwiać jego wątpliwości, pokazać twoje zainteresowanie, jeśli jednak brak odpowiedzi się utrzyma, można uznać, że jego intencje nie były poważne, a dalsze angażowanie się nie ma sensu, bo komunikacja jest kluczowa w budowaniu relacji, warto pamiętać o własnej wartości i nie tracić czasu na osoby niezdecydowane.
Porada naszego najlepszego experta.Rady innych użytkowników poniżej.
Analizując sytuację pośpiesznego zakończenia randki, warto rozważyć kilka opcji, przede wszystkim, brak kontaktu po udanej randce nie musi od razu oznaczać braku zainteresowania, mogły pojawić się nieprzewidziane okoliczności, które go zatrzymały, warto dać mu szansę, wysyłając krótką wiadomość, wyjaśniającą nagłe wyjście, taka inicjatywa może rozwiać jego wątpliwości, pokazać twoje zainteresowanie, jeśli jednak brak odpowiedzi się utrzyma, można uznać, że jego intencje nie były poważne, a dalsze angażowanie się nie ma sensu, bo komunikacja jest kluczowa w budowaniu relacji, warto pamiętać o własnej wartości i nie tracić czasu na osoby niezdecydowane.
Poradę wygenerowano automatycznie.Pełna treść pytania powyżej.
|
Wszystkie porady zamieszczone w forach dyskusyjnych nie są poradami w rozumieniu formalno prawnym, a jedynie swobodnymi wypowiedziami użytkowników internetu. Tym samym przed podjęciem jakiejkolwiek decyzji nie należy opierać jej o wypowiedzi innych użytkowników, a skonsultować swoją decyzję z odpowiednim specjalistą w tym zakresie. Szczególnie już gdy dotyczy to aspektów: prawa, zdrowia, finansów i pokrewnych.
Jeśli masz lepsza odpowiedź dodaj ją...
0/0-0 | ||
| library_books Gdzie szukać dziewczyny? » | |
| library_books Przeznaczenie w miłości » | |
| library_books Moja dziewczyna wybrana ale niedostępna » |
|