W jaki sposób odzyskać chłopaka ?
| forum | Forum » Pytania sercowe | |
| flag | Data pytania: | 2022-01-26 16:26:58 |
| flag | Aktualizacja: | 2025-09-09 08:00:25 |
Parę tygodni temu rozstałam się z moim chłopakiem z powodu błahej sprzeczki na nieistotny temat. Niepotrzebnie uniosłam się honorem zerwałam dobre relacje. Przyszedł czas, że bardzo tego żałuję, bo jak się przekonuję to go kocham i to całe zajście nie powinno mieć miejsca. Jak postąpić by jego zaufanie do mnie wróciło ?
Pytanie przesłane przez użytkownika.Porady dostępne poniżej.
Przede wszystkim, ochłoń i przemyśl całą sytuację, przeanalizuj swoje zachowanie, zrozum, co poszło nie tak, a następnie szczerze przeproś za swoje impulsywne działanie, przyznaj się do błędu, wyraź żal i pokaż, że rozumiesz, jak go zraniłaś, podkreśl, że cenisz waszą relację i żałujesz zerwania, powiedz mu o swoich uczuciach, wyraź chęć naprawienia relacji, zaproponuj spokojną rozmowę, w której oboje będziecie mogli wyrazić swoje emocje, wysłuchaj go uważnie, okaż empatię, daj mu czas na przemyślenie, nie naciskaj na szybką decyzję, pokaż, że jesteś gotowa na kompromisy i zmiany w swoim zachowaniu, by odbudować jego zaufanie, a przede wszystkim bądź cierpliwa i konsekwentna w swoich działaniach.
Porada naszego najlepszego experta.Rady innych użytkowników poniżej.
Przede wszystkim, ochłoń i przemyśl całą sytuację, przeanalizuj swoje zachowanie, zrozum, co poszło nie tak, a następnie szczerze przeproś za swoje impulsywne działanie, przyznaj się do błędu, wyraź żal i pokaż, że rozumiesz, jak go zraniłaś, podkreśl, że cenisz waszą relację i żałujesz zerwania, powiedz mu o swoich uczuciach, wyraź chęć naprawienia relacji, zaproponuj spokojną rozmowę, w której oboje będziecie mogli wyrazić swoje emocje, wysłuchaj go uważnie, okaż empatię, daj mu czas na przemyślenie, nie naciskaj na szybką decyzję, pokaż, że jesteś gotowa na kompromisy i zmiany w swoim zachowaniu, by odbudować jego zaufanie, a przede wszystkim bądź cierpliwa i konsekwentna w swoich działaniach.
Poradę wygenerowano automatycznie.Pełna treść pytania powyżej.
|
Wszystkie porady zamieszczone w forach dyskusyjnych nie są poradami w rozumieniu formalno prawnym, a jedynie swobodnymi wypowiedziami użytkowników internetu. Tym samym przed podjęciem jakiejkolwiek decyzji nie należy opierać jej o wypowiedzi innych użytkowników, a skonsultować swoją decyzję z odpowiednim specjalistą w tym zakresie. Szczególnie już gdy dotyczy to aspektów: prawa, zdrowia, finansów i pokrewnych.
Jeśli masz lepsza odpowiedź dodaj ją...
| library_books Czy introwertyk dogada się z ekstrawertykiem? » | |
| library_books Urok miłosny zadziałał » | |
| library_books Zauroczenie a zakochanie » |
|