Zakochałam się w koledze
| forum | Forum » Pytania sercowe | |
| flag | Data pytania: | 2021-11-14 21:04:04 |
| flag | Aktualizacja: | 2025-09-09 08:00:25 |
Mam grupę znajomych z którą często imprezuję. W ostatni weekend siedzieliśmy, piliśmy, graliśmy w planszówki, było super! Był też mój dobry kumpel Wojtek i właściwie to uświadomiłam sobie tam jak gadaliśmy, że się w nim zakochałam. Co mam teraz z tym zrobić? On chyba tylko lubi mnie jak koleżankę...
Pytanie przesłane przez użytkownika.Porady dostępne poniżej.
Proponowanym rozwiązaniem jest stopniowe badanie gruntu, zamiast natychmiastowego wyznawania uczuć, co mogłoby narazić waszą cenną przyjaźń. Warto zainicjować spotkania tylko we dwoje, na przykład proponując wspólną kawę lub spacer, aby zaobserwować jego zachowanie poza dynamiką całej grupy znajomych. Takie sytuacje pozwolą sprawdzić, czy jego postawa wobec ciebie ulega zmianie, gdy jesteście sami, a także dadzą szansę na głębszą rozmowę. Uważna obserwacja jego reakcji na subtelne sygnały da odpowiedź, czy warto zaryzykować szczerą rozmowę.
Porada naszego najlepszego experta.Rady innych użytkowników poniżej.
Proponowanym rozwiązaniem jest stopniowe badanie gruntu, zamiast natychmiastowego wyznawania uczuć, co mogłoby narazić waszą cenną przyjaźń. Warto zainicjować spotkania tylko we dwoje, na przykład proponując wspólną kawę lub spacer, aby zaobserwować jego zachowanie poza dynamiką całej grupy znajomych. Takie sytuacje pozwolą sprawdzić, czy jego postawa wobec ciebie ulega zmianie, gdy jesteście sami, a także dadzą szansę na głębszą rozmowę. Uważna obserwacja jego reakcji na subtelne sygnały da odpowiedź, czy warto zaryzykować szczerą rozmowę.
Poradę wygenerowano automatycznie.Pełna treść pytania powyżej.
|
Wszystkie porady zamieszczone w forach dyskusyjnych nie są poradami w rozumieniu formalno prawnym, a jedynie swobodnymi wypowiedziami użytkowników internetu. Tym samym przed podjęciem jakiejkolwiek decyzji nie należy opierać jej o wypowiedzi innych użytkowników, a skonsultować swoją decyzję z odpowiednim specjalistą w tym zakresie. Szczególnie już gdy dotyczy to aspektów: prawa, zdrowia, finansów i pokrewnych.
Jeśli masz lepsza odpowiedź dodaj ją...
| library_books Jak odzyskać byłą dziewczynę i sprawić, aby wróciła na kolanach! » | |
| library_books Jak poprawić humor dziewczynie? » | |
| library_books Związek z kobietą z dzieckiem » |
|