Złamane serce

Pytanie na forumODP
Złamane serce
forumForum » Pytania sercowe
flagData pytania:2022-02-26 14:44:09
flagAktualizacja:2025-09-09 08:02:25
ID: 6581f02198c1a

Jestem zakochany po uszy w swojej pracownicy. Różnica wieku jest jednak kolosalna i wynosi prawie dwadzieścia lat i na dodatek mamy swoje rodziny. Nie wiem jak do końca poważnie iskrzy po jej stronie, ale ja jestem gotowy na wszystko. Co mam robić dalej? Znajomi proponują mi zakup 1 mb gumy z instrukcją obsługi. Co Wy na to?

Porada

Proponujemy przede wszystkim dogłębną analizę potencjalnych konsekwencji, ponieważ relacja szefa z pracownicą jest obarczona ogromnym ryzykiem zawodowym dla obu stron. Należy pamiętać o istniejących zobowiązaniach rodzinnych, które stanowią fundament Państwa dotychczasowego życia i wiążą się z odpowiedzialnością za bliskich. Działanie pod wpływem silnych emocji, bez potwierdzenia wzajemności, może doprowadzić do nieodwracalnych strat osobistych i zawodowych. Warto potraktować sugestię znajomych jako metaforę potrzeby zachowania dystansu i chłodnej oceny sytuacji, skupiając się na utrzymaniu profesjonalnych granic.

Poradę wygenerowano automatycznie.
Pełna treść pytania powyżej.
Lista najlepszych odpowiedziOceń
Kup ten metr gumy i strzel sobie nią w łeb....!
Ocena: 0
cookie Cookies, zwane potocznie „ciasteczkami” wspierają prawidłowe funkcjonowanie stron internetowych, także tej lecz jeśli nie chcesz ich używać możesz wyłączyć je na swoim urzadzeniu... więcej »
Zamknij komunikat close