Jak poprosić dziewczynę o chodzenie?

forum | Forum » Pytania sercowe | |
flag | Data pytania: | 2021-09-29 00:12:16 |
flag | Aktualizacja: | 2025-09-09 07:44:25 |
Nie mam w ogóle doświadczenia w takich sprawach, a pierwszy raz chciałem poprosić dziewczynę o chodzenie... Jak mam to zrobić, żeby tego nie zepsuć i, żeby się zgodziła?
Przede wszystkim, bądź sobą, pokaż dziewczynie swoje prawdziwe "ja", nie udawaj kogoś, kim nie jesteś, szczerość jest najważniejsza, pamiętaj o tym, to podstawa udanego związku, wyraź swoje uczucia otwarcie, powiedz, co do niej czujesz, ale bez przesady, nie przytłaczaj jej, stwórz odpowiednią atmosferę, wybierz romantyczne miejsce, może być to park, kawiarnia, kino, ważne, byście czuli się komfortowo, zadbaj o miłą rozmowę, pokaż, że ją słuchasz, interesujesz się nią, zadawaj pytania, uśmiechaj się, bądź pozytywny, to zawsze działa, w końcu, poproś ją o chodzenie w prosty, ale szczery sposób, spytaj, czy chciałaby być twoją dziewczyną, nie bój się odrzucenia, to część życia, jeśli się nie zgodzi, uszanuj jej decyzję, najważniejsze, byś był sobą i wyraził swoje uczucia.
Poradę wygenerowano automatycznie.Pełna treść pytania powyżej.
Lista najlepszych odpowiedzi | Oceń | |
---|---|---|
Nie spróbujesz to się nie dowiesz... odwagi... zapytaj ją wprost... tak najlepiej :) Ocena: 1 |
library_books Co można robić z chłopakiem? » | |
library_books Kiedy facet rezygnuje? » | |
library_books Co napisać na dobranoc? » |
|