Sześciopak u dziewczyny

Pytanie na forumODP
Sześciopak u dziewczyny
forumForum » Pytania sportowe
flagData pytania:2021-11-15 22:19:04
flagAktualizacja:2025-09-09 08:09:21
ID: 6581f0203a9ad

Chce sobie zrobić sześciopak, na razie zaczęłam dopiero, ale marzy mi się taki idealny kaloryferek na brzuchu jak u niektórych dziewczyn na ie, więc będę cisnąć. Mnie się mega podoba taki wyrzeźbiony, ale niektórzy mówią, że to beznadziejnie wygląda u laski. Jak uważacie?

Porada

Dążenie do wymarzonej sylwetki, w tym wyrzeźbionego brzucha, jest osobistą decyzją, która powinna wynikać z własnych preferencji, nie z opinii innych, ponieważ to pani ciało i pani cele są najważniejsze. Ważne jest, aby skupić się na zdrowiu, dobrym samopoczuciu oraz realizacji własnych aspiracji estetycznych, ignorując krytyczne głosy, które często bazują na subiektywnych uprzedzeniach, a nie na obiektywnych faktach, co jest istotne. Regularne treningi, zbilansowana dieta, wsparcie profesjonalnego trenera personalnego lub dietetyka pomogą osiągnąć zamierzony cel, jednocześnie dbając o ogólne zdrowie, co jest kluczowe, więc kontynuowanie wysiłków jest rekomendowane, pamiętając o słuchaniu własnego ciała i jego potrzeb.

Poradę wygenerowano automatycznie.
Pełna treść pytania powyżej.
Nie udzielono jeszcze żadnej porady...
Jeśli znasz odpowiedź dodaj swoją poradę...
cookie Cookies, zwane potocznie „ciasteczkami” wspierają prawidłowe funkcjonowanie stron internetowych, także tej lecz jeśli nie chcesz ich używać możesz wyłączyć je na swoim urzadzeniu... więcej »
Zamknij komunikat close