Dobry psycholog dziecięcy w Częstochowie

Pytanie na forumODP
Dobry psycholog dziecięcy w Częstochowie
forumForum » Pytania zdrowotne
flagData pytania:2021-12-13 14:27:38
flagAktualizacja:2025-09-09 09:00:26

Pytanie użytkownika

Od dłuższego czasu chodzę z moim synem do psychologa szkolnego, Dobrze, że dorosłem do tego aby taką decyzję bo bardzo długo się nad tym zastanawiałem. Bardzo wierzę, że aby odmienić swoje życie i życie mojego syna potrzeba jest kontynuacji terapii u sprawdzonego psychologa. Czy znacie może takiego w Częstochowie ?

Pytanie przesłane przez użytkownika.
Porady dostępne poniżej.

Porada experta

Problem polega na braku sprawdzonego psychologa dziecięcego w Częstochowie, konieczna jest kontynuacja terapii syna, psycholog szkolny to za mało, rodzic długo dojrzewał do decyzji o terapii, teraz poszukuje specjalisty z doświadczeniem, zależy mu na odmienieniu życia syna, wierzy w skuteczność terapii u odpowiedniego psychologa, szuka kogoś poleconego w Częstochowie, zależy mu na dobrym specjaliście dla dziecka.

Porada naszego najlepszego experta.
Rady innych użytkowników poniżej.

Porada

Problem polega na braku sprawdzonego psychologa dziecięcego w Częstochowie, konieczna jest kontynuacja terapii syna, psycholog szkolny to za mało, rodzic długo dojrzewał do decyzji o terapii, teraz poszukuje specjalisty z doświadczeniem, zależy mu na odmienieniu życia syna, wierzy w skuteczność terapii u odpowiedniego psychologa, szuka kogoś poleconego w Częstochowie, zależy mu na dobrym specjaliście dla dziecka.

Poradę wygenerowano automatycznie.
Pełna treść pytania powyżej.
  • Uwagi dodatkowe

Wszystkie porady zamieszczone w forach dyskusyjnych nie są poradami w rozumieniu formalno prawnym, a jedynie swobodnymi wypowiedziami użytkowników internetu. Tym samym przed podjęciem jakiejkolwiek decyzji nie należy opierać jej o wypowiedzi innych użytkowników, a skonsultować swoją decyzję z odpowiednim specjalistą w tym zakresie. Szczególnie już gdy dotyczy to aspektów: prawa, zdrowia, finansów i pokrewnych.

Brak porad innych użytkowników...
Jeśli masz lepsza odpowiedź dodaj ją...
0/0-0