Dobry psycholog dziecięcy w Częstochowie

Pytanie na forumODP
Dobry psycholog dziecięcy w Częstochowie
forumForum » Pytania zdrowotne
flagData pytania:2021-12-13 14:27:38
flagAktualizacja:2025-09-09 09:00:26
Pytanie użytkownika

Od dłuższego czasu chodzę z moim synem do psychologa szkolnego, Dobrze, że dorosłem do tego aby taką decyzję bo bardzo długo się nad tym zastanawiałem. Bardzo wierzę, że aby odmienić swoje życie i życie mojego syna potrzeba jest kontynuacji terapii u sprawdzonego psychologa. Czy znacie może takiego w Częstochowie ?

Pytanie przesłane przez użytkownika.
Porady dostępne poniżej.
Porada experta

Problem polega na braku sprawdzonego psychologa dziecięcego w Częstochowie, konieczna jest kontynuacja terapii syna, psycholog szkolny to za mało, rodzic długo dojrzewał do decyzji o terapii, teraz poszukuje specjalisty z doświadczeniem, zależy mu na odmienieniu życia syna, wierzy w skuteczność terapii u odpowiedniego psychologa, szuka kogoś poleconego w Częstochowie, zależy mu na dobrym specjaliście dla dziecka.

Porada naszego najlepszego experta.
Rady innych użytkowników poniżej.
Porada

Problem polega na braku sprawdzonego psychologa dziecięcego w Częstochowie, konieczna jest kontynuacja terapii syna, psycholog szkolny to za mało, rodzic długo dojrzewał do decyzji o terapii, teraz poszukuje specjalisty z doświadczeniem, zależy mu na odmienieniu życia syna, wierzy w skuteczność terapii u odpowiedniego psychologa, szuka kogoś poleconego w Częstochowie, zależy mu na dobrym specjaliście dla dziecka.

Poradę wygenerowano automatycznie.
Pełna treść pytania powyżej.
  • Uwagi dodatkowe

Wszystkie porady zamieszczone w forach dyskusyjnych nie są poradami w rozumieniu formalno prawnym, a jedynie swobodnymi wypowiedziami użytkowników internetu. Tym samym przed podjęciem jakiejkolwiek decyzji nie należy opierać jej o wypowiedzi innych użytkowników, a skonsultować swoją decyzję z odpowiednim specjalistą w tym zakresie. Szczególnie już gdy dotyczy to aspektów: prawa, zdrowia, finansów i pokrewnych.

Brak porad innych użytkowników...
Jeśli masz lepsza odpowiedź dodaj ją...
cookie Cookies, zwane potocznie „ciasteczkami” wspierają prawidłowe funkcjonowanie stron internetowych, także tej lecz jeśli nie chcesz ich używać możesz wyłączyć je na swoim urzadzeniu... więcej »
Zamknij komunikat close