Dorabianie w domu

Pytanie na forumODP
Dorabianie w domu
forumForum » Pytania biznesowe
flagData pytania:2022-02-16 23:32:22
flagAktualizacja:2025-09-09 04:02:11
ID: 6581f02182249

Kilka miesięcy urodziłam dziecko i jestem z nim w domu. Nie narzekam na nadmiar wolnego czasu, ale zdarza się, że mała nie wymaga wiele uwagi. Myślę, że mogłabym trochę dorobić i zastanawiam się w jaki sposób? Nikt normalny nie zatrudni matki z tak małym dzieckiem, więc w grę wchodzi tylko coś dorywczego, chałupnictwo?

Porada

Rozważając możliwości dorobienia w domu po urodzeniu dziecka, warto skupić się na zajęciach elastycznych, niewymagających stałych godzin pracy, idealnym rozwiązaniem wydaje się freelance, pisanie tekstów, tworzenie grafik, wirtualna asystentura, ewentualnie rękodzieło, sprzedaż własnych wyrobów przez internet, szycie, robienie ozdób, ważne jest znalezienie niszy, w której można wykorzystać swoje umiejętności i zainteresowania, dodatkowo, warto rozważyć udział w programach partnerskich, polegających na promowaniu produktów lub usług innych firm, generując dochód z prowizji od sprzedaży, kluczem do sukcesu jest dobra organizacja czasu, efektywne wykorzystanie przerw w opiece nad dzieckiem, ustalenie realistycznych celów zarobkowych, stopniowe rozwijanie działalności, budowanie sieci kontaktów, poszukiwanie zleceń online, aktywne uczestnictwo w grupach tematycznych, forach internetowych, poświęconych pracy zdalnej, matkom przedsiębiorczyniom.

Poradę wygenerowano automatycznie.
Pełna treść pytania powyżej.
Lista najlepszych odpowiedziOceń
Wszystko zależy od tego co potrafisz robić. Chałupnictwo jest ok pod warunkiem, że znajdziesz dobrą ofertę pracy. Poszukaj czegoś na dobrym serwisie ogłoszeniowym, może znajdziesz coś interesującego dla siebie.
Polecam stronę: https://pracaprzezinternet.pl

Ocena: 0
cookie Cookies, zwane potocznie „ciasteczkami” wspierają prawidłowe funkcjonowanie stron internetowych, także tej lecz jeśli nie chcesz ich używać możesz wyłączyć je na swoim urzadzeniu... więcej »
Zamknij komunikat close