Czy pójście z kimś do łóżka na pierwszej randce to dobry pomysł?

Pytanie na forumODP
Czy pójście z kimś do łóżka na pierwszej randce to dobry pomysł?
forumForum » Pytania erotyczne
flagData pytania:2021-09-27 21:30:03
flagAktualizacja:2025-09-09 04:28:11
ID: 6581f01ed53db

Poszłam do łóżka z facetem na pierwszej randce i nie wiem czy dobrze zrobiłam... Mega mi się podoba i na pewno chciałabym kontynuować tą znajomość, ale teraz się zastanawiam czy nie weźmie mnie za łatwą? Jak myślicie?

Porada

Decyzja o intymności na pierwszej randce jest zawsze osobistą sprawą, a poczucie komfortu i wzajemna zgoda są najważniejsze. Zamiast martwić się, czy weźmie Cię za łatwą, skup się na obserwacji jego dalszych zachowań oraz na tym, jak rozwija się znajomość, ponieważ prawdziwe zainteresowanie i szacunek ujawniają się w kolejnych interakcjach. Jeśli on naprawdę Cię lubi i chce kontynuować relację, fakt ten nie powinien stanowić problemu ani wpływać na jego postrzeganie Twojej wartości, która nie jest przecież zależna od momentu zbliżenia. Ewentualna szczera rozmowa o oczekiwaniach może rozwiać wszelkie obawy, budując solidne podstawy dla przyszłej, satysfakcjonującej relacji.

Poradę wygenerowano automatycznie.
Pełna treść pytania powyżej.
Nie udzielono jeszcze żadnej porady...
Jeśli znasz odpowiedź dodaj swoją poradę...
cookie Cookies, zwane potocznie „ciasteczkami” wspierają prawidłowe funkcjonowanie stron internetowych, także tej lecz jeśli nie chcesz ich używać możesz wyłączyć je na swoim urzadzeniu... więcej »
Zamknij komunikat close