Czy seks oralny to coś złego?

Pytanie na forumODP
Czy seks oralny to coś złego?
forumForum » Pytania erotyczne
flagData pytania:2021-10-25 17:57:36
flagAktualizacja:2025-09-09 04:28:11
ID: 6581f01fd4fbc

Sadzicie ze robienie tego ustami jest czymś nieprzyzwoitym? Mam koleżanki, które zarzekają się, że nigdy by tego w życiu nie zrobiły, a są już w związkach małżeńskich od wielu lat. Dla mnie jest to jednak forma okazywania uczuć mojemu partnerowi. Czy coś jest ze mną nie tak?

Porada

Kwestia intymności, w tym seksu oralnego, jest głęboko osobista, wynika z indywidualnych wartości, przekonań. Kluczowa jest otwarta komunikacja, wzajemne zrozumienie między partnerami, akceptacja. Co jest dobre, komfortowe w związku, ustalają wyłącznie osoby w nim uczestniczące, nie zewnętrzne opinie, nie normy społeczne, nie przekonania koleżanek. Ważne jest poczucie bezpieczeństwa, zaufania, wspólne określenie granic intymności. Twoje odczucia, sposoby okazywania uczuć partnerowi są ważne, o ile obie strony czują się komfortowo, nie ma nic złego w tym, co buduje Waszą bliskość, Waszą więź.

Poradę wygenerowano automatycznie.
Pełna treść pytania powyżej.
Nie udzielono jeszcze żadnej porady...
Jeśli znasz odpowiedź dodaj swoją poradę...
cookie Cookies, zwane potocznie „ciasteczkami” wspierają prawidłowe funkcjonowanie stron internetowych, także tej lecz jeśli nie chcesz ich używać możesz wyłączyć je na swoim urzadzeniu... więcej »
Zamknij komunikat close