Czy ze stulejką można się kochać?
| forum | Forum » Pytania erotyczne | |
| flag | Data pytania: | 2021-11-27 18:50:06 |
| flag | Aktualizacja: | 2025-09-09 04:28:11 |
Mam 19 lat i chciałbym zapytać czy seks ze stulejką jest możliwy? Wiem, że muszę iść z tym do lekarza, ale czy miedzy czasie mogę normalnie się kochać z moja dziewczyna?
Pytanie przesłane przez użytkownika.Porady dostępne poniżej.
Konieczna jest konsultacja lekarska, problem stulejki wymaga specjalistycznej oceny, seks może być utrudniony, bolesny, istnieje ryzyko powikłań, wizyta u lekarza urologa jest priorytetem, do czasu wizyty należy zachować ostrożność, delikatność, ewentualnie rozważyć alternatywne formy aktywności seksualnej, ważne jest zrozumienie partnerki, otwarte rozmowy o problemie, dyskomfort może wpływać na jakość współżycia, leczenie stulejki poprawi komfort życia seksualnego, regularne badania są ważne dla zdrowia, decyzja o podjęciu współżycia należy do obojga partnerów, uwzględniając ryzyko i komfort, zdrowie jest najważniejsze, warto skonsultować się z lekarzem przed podjęciem decyzji.
Porada naszego najlepszego experta.Rady innych użytkowników poniżej.
Konieczna jest konsultacja lekarska, problem stulejki wymaga specjalistycznej oceny, seks może być utrudniony, bolesny, istnieje ryzyko powikłań, wizyta u lekarza urologa jest priorytetem, do czasu wizyty należy zachować ostrożność, delikatność, ewentualnie rozważyć alternatywne formy aktywności seksualnej, ważne jest zrozumienie partnerki, otwarte rozmowy o problemie, dyskomfort może wpływać na jakość współżycia, leczenie stulejki poprawi komfort życia seksualnego, regularne badania są ważne dla zdrowia, decyzja o podjęciu współżycia należy do obojga partnerów, uwzględniając ryzyko i komfort, zdrowie jest najważniejsze, warto skonsultować się z lekarzem przed podjęciem decyzji.
Poradę wygenerowano automatycznie.Pełna treść pytania powyżej.
|
Wszystkie porady zamieszczone w forach dyskusyjnych nie są poradami w rozumieniu formalno prawnym, a jedynie swobodnymi wypowiedziami użytkowników internetu. Tym samym przed podjęciem jakiejkolwiek decyzji nie należy opierać jej o wypowiedzi innych użytkowników, a skonsultować swoją decyzję z odpowiednim specjalistą w tym zakresie. Szczególnie już gdy dotyczy to aspektów: prawa, zdrowia, finansów i pokrewnych.
Jeśli masz lepsza odpowiedź dodaj ją...
| library_books Stosunek w dni płodne z prezerwatywą » | |
| library_books Masturbacja dla dziewic » | |
| library_books Jak wyglądał wasz pierwszy raz? » |
|