Czy ze stulejką można się kochać?

Pytanie na forumODP
Czy ze stulejką można się kochać?
forumForum » Pytania erotyczne
flagData pytania:2021-11-27 18:50:06
flagAktualizacja:2025-09-09 04:28:11
Pytanie użytkownika

Mam 19 lat i chciałbym zapytać czy seks ze stulejką jest możliwy? Wiem, że muszę iść z tym do lekarza, ale czy miedzy czasie mogę normalnie się kochać z moja dziewczyna?

Pytanie przesłane przez użytkownika.
Porady dostępne poniżej.
Porada experta

Konieczna jest konsultacja lekarska, problem stulejki wymaga specjalistycznej oceny, seks może być utrudniony, bolesny, istnieje ryzyko powikłań, wizyta u lekarza urologa jest priorytetem, do czasu wizyty należy zachować ostrożność, delikatność, ewentualnie rozważyć alternatywne formy aktywności seksualnej, ważne jest zrozumienie partnerki, otwarte rozmowy o problemie, dyskomfort może wpływać na jakość współżycia, leczenie stulejki poprawi komfort życia seksualnego, regularne badania są ważne dla zdrowia, decyzja o podjęciu współżycia należy do obojga partnerów, uwzględniając ryzyko i komfort, zdrowie jest najważniejsze, warto skonsultować się z lekarzem przed podjęciem decyzji.

Porada naszego najlepszego experta.
Rady innych użytkowników poniżej.
Porada

Konieczna jest konsultacja lekarska, problem stulejki wymaga specjalistycznej oceny, seks może być utrudniony, bolesny, istnieje ryzyko powikłań, wizyta u lekarza urologa jest priorytetem, do czasu wizyty należy zachować ostrożność, delikatność, ewentualnie rozważyć alternatywne formy aktywności seksualnej, ważne jest zrozumienie partnerki, otwarte rozmowy o problemie, dyskomfort może wpływać na jakość współżycia, leczenie stulejki poprawi komfort życia seksualnego, regularne badania są ważne dla zdrowia, decyzja o podjęciu współżycia należy do obojga partnerów, uwzględniając ryzyko i komfort, zdrowie jest najważniejsze, warto skonsultować się z lekarzem przed podjęciem decyzji.

Poradę wygenerowano automatycznie.
Pełna treść pytania powyżej.
  • Uwagi dodatkowe

Wszystkie porady zamieszczone w forach dyskusyjnych nie są poradami w rozumieniu formalno prawnym, a jedynie swobodnymi wypowiedziami użytkowników internetu. Tym samym przed podjęciem jakiejkolwiek decyzji nie należy opierać jej o wypowiedzi innych użytkowników, a skonsultować swoją decyzję z odpowiednim specjalistą w tym zakresie. Szczególnie już gdy dotyczy to aspektów: prawa, zdrowia, finansów i pokrewnych.

Brak porad innych użytkowników...
Jeśli masz lepsza odpowiedź dodaj ją...
cookie Cookies, zwane potocznie „ciasteczkami” wspierają prawidłowe funkcjonowanie stron internetowych, także tej lecz jeśli nie chcesz ich używać możesz wyłączyć je na swoim urzadzeniu... więcej »
Zamknij komunikat close