Głębokość penetracji

forum | Forum » Pytania erotyczne | |
flag | Data pytania: | 2021-11-05 16:20:39 |
flag | Aktualizacja: | 2025-09-09 04:29:07 |
Nie osiągam orgazmu podczas głębokiej penetracji. Stosunek jest przyjemny, ale w ten sposób nigdy nie mogę dojść. Jeśli partner wkłada płytko, po pewnym czasie szczytuję bez dodatkowej stymulacji. Boję się, że to jakaś wada anatomiczna pochwy. Moje znajome normalnie współżyją i różnie dochodzą. Partner woli klasyczne stosunki.
Problem braku orgazmu podczas głębokiej penetracji można rozwiązać poprzez otwartą komunikację z partnerem, wyjaśniając preferencje dotyczące stymulacji, poszukiwanie alternatywnych pozycji, które umożliwiają kontrolę głębokości penetracji, eksperymentowanie z dodatkową stymulacją łechtaczki podczas stosunku, co może zwiększyć szansę na osiągnięcie orgazmu, rozważenie konsultacji z seksuologiem lub ginekologiem, aby wykluczyć ewentualne problemy anatomiczne lub fizjologiczne, które mogłyby wpływać na odczuwanie przyjemności, skupienie się na budowaniu intymności i bliskości z partnerem, co może poprawić jakość życia seksualnego, a także zrozumienie, że różnorodność w sposobach osiągania orgazmu jest normalna, nie należy porównywać swoich doświadczeń z innymi, akceptacja własnej seksualności jest kluczowa.
Poradę wygenerowano automatycznie.Pełna treść pytania powyżej.
Jeśli znasz odpowiedź dodaj swoją poradę...
library_books Jaka bielizna najbardziej kręci facetów? » | |
library_books Moja dziewczyna nie chce uprawiać seksu oralnego » | |
library_books Fryzury intymne jak zrobić pasek? » |
|