Jak dobrze się masturbować?
| forum | Forum » Pytania erotyczne | |
| flag | Data pytania: | 2021-11-19 19:09:05 |
| flag | Aktualizacja: | 2025-09-09 04:30:11 |
Mam 17 lat, ogólnie jestem mało doświadczoną osobą w temacie seksu i dopiero zaczęłam się niedawno masturbować. Jak mam to robić dobrze tak żeby sprawić sobie jak najwieksza przyjemność?
Pytanie przesłane przez użytkownika.Porady dostępne poniżej.
Zapytanie dotyczy sposobu osiągania maksymalnej przyjemności podczas masturbacji. Siedemnastoletnia osoba, niedawno rozpoczynająca eksplorację własnej seksualności, poszukuje praktycznych wskazówek, jak skutecznie i satysfakcjonująco samodzielnie się stymulować. Brakuje jej doświadczenia w tej sferze, dlatego pragnie zrozumieć, jakie metody pozwolą na czerpanie największych doznań. Celem jest uzyskanie wiedzy, która ułatwi odkrywanie własnego ciała i jego indywidualnych potrzeb w komfortowy, bezpieczny sposób.
Porada naszego najlepszego experta.Rady innych użytkowników poniżej.
Zapytanie dotyczy sposobu osiągania maksymalnej przyjemności podczas masturbacji. Siedemnastoletnia osoba, niedawno rozpoczynająca eksplorację własnej seksualności, poszukuje praktycznych wskazówek, jak skutecznie i satysfakcjonująco samodzielnie się stymulować. Brakuje jej doświadczenia w tej sferze, dlatego pragnie zrozumieć, jakie metody pozwolą na czerpanie największych doznań. Celem jest uzyskanie wiedzy, która ułatwi odkrywanie własnego ciała i jego indywidualnych potrzeb w komfortowy, bezpieczny sposób.
Poradę wygenerowano automatycznie.Pełna treść pytania powyżej.
|
Wszystkie porady zamieszczone w forach dyskusyjnych nie są poradami w rozumieniu formalno prawnym, a jedynie swobodnymi wypowiedziami użytkowników internetu. Tym samym przed podjęciem jakiejkolwiek decyzji nie należy opierać jej o wypowiedzi innych użytkowników, a skonsultować swoją decyzję z odpowiednim specjalistą w tym zakresie. Szczególnie już gdy dotyczy to aspektów: prawa, zdrowia, finansów i pokrewnych.
Jeśli masz lepsza odpowiedź dodaj ją...
| library_books Ile trwa pierwszy raz? » | |
| library_books Masturbacja z pasta do zebow » | |
| library_books Pozycja od tyłu opinie » |
|