Jak przedłużyć stosunek?

Pytanie na forumODP
Jak przedłużyć stosunek?
forumForum » Pytania erotyczne
flagData pytania:2021-11-15 21:01:15
flagAktualizacja:2025-09-09 04:30:14
ID: 6581f020380be

Witam, mam 22 lata i nie mam zbyt dużego doświadczenia, jeśli chodzi o seks. Moja obecna dziewczyna jest moją pierwszą partnerką. Chciałbym zapytać o wskazówki jak można przedłużyć stosunek?

Porada

Rozwiązaniem problemu jest połączenie technik mentalnych i fizycznych, które wymagają praktyki oraz cierpliwości. Kluczowe jest świadome kontrolowanie oddechu, ponieważ spokojne i głębokie wdechy pomagają obniżyć poziom pobudzenia. Warto również eksperymentować ze zmianą tempa i wprowadzać krótkie pauzy w trakcie stosunku, co pozwala na chwilowe zmniejszenie stymulacji. Skoncentrowanie się na przyjemności partnerki i długiej grze wstępnej skutecznie redukuje presję oraz buduje intymność. Otwarta komunikacja na ten temat jest fundamentem, gdyż wspólne odkrywanie swoich potrzeb z czasem przyniesie najlepsze rezultaty.

Poradę wygenerowano automatycznie.
Pełna treść pytania powyżej.
Nie udzielono jeszcze żadnej porady...
Jeśli znasz odpowiedź dodaj swoją poradę...
cookie Cookies, zwane potocznie „ciasteczkami” wspierają prawidłowe funkcjonowanie stron internetowych, także tej lecz jeśli nie chcesz ich używać możesz wyłączyć je na swoim urzadzeniu... więcej »
Zamknij komunikat close