Jak w sposób naturalny przedłużyć stosunek ?

forum | Forum » Pytania erotyczne | |
flag | Data pytania: | 2022-02-23 19:37:52 |
flag | Aktualizacja: | 2025-09-09 04:31:11 |
Mam dziewczynę i chodzimy już ze sobą od kilkunastu miesięcy. W miarę możliwości odbywamy stosunki. Jest bardzo przyjemnie, chociaż brakuje parę szczegółów dość według mnie znaczących. Problem polega na nie równomiernym szczytowaniu. Czasem się to udaje a czasem jedno z nas odlatuje wcześniej. Co poprawić w przyszłości?
Proponowanym rozwiązaniem jest przede wszystkim szczera rozmowa o wzajemnych oczekiwaniach i odczuciach, ponieważ stanowi ona fundament synchronizacji w sypialni, warto również skupić się na wydłużeniu gry wstępnej, która pozwala na równomierne budowanie podniecenia. Dobrym pomysłem jest eksperymentowanie z różnymi pozycjami oraz świadome zmienianie tempa zbliżenia, co daje większą kontrolę nad momentem kulminacyjnym, a pomocna może okazać się technika start-stop, polegająca na przerywaniu stymulacji. Skupienie na oddechu oraz relaksacja zmniejszą presję, a koncentracja na przyjemności partnerki pomoże naturalnie wydłużyć stosunek.
Poradę wygenerowano automatycznie.Pełna treść pytania powyżej.
Lista najlepszych odpowiedzi | Oceń | |
---|---|---|
Pamiętaj, że każda osoba jest inna i to, co działa dla jednej osoby, może nie działać dla innej. Ważne jest, aby rozmawiać z partnerem o swoich potrzebach i upewnić się, że oboje czujecie się komfortowo podczas stosunku. Jeśli masz jakiekolwiek wątpliwości lub obawy, skonsultuj się z lekarzem lub specjalistą seksuologiem. Ocena: 0 |
library_books Owłosiona klata » | |
library_books Uprawianie seksu w pracy » | |
library_books Jak mogę powiększyć piersi? » |
|